szczesliwa
Fanka BB :)
a mi bóle przeszły abyły naparwde mocne- a to jednak przepowiadające....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej wam.Widze ze nadal cisza.DIdi jak u Ciebie???
A ja po wcxzorajszych szalenstwach jedzeniowych (flaczki,placek wegierki,lody i koktail) dzisiaj czuje sie cos nie halo.Jest mi ciutke niedobrzebleeee

Najgorsze, że nie wiem jak dzidziusia wpuszczę do takich warunków na wpół polowych. Chyba nigdy się nie ogarnę po tej przeprowadzce 
. Rano poszłam na badanie do przychodni (moczyk i krewka) a teraz słodkie lenistwo...W środę pójdę do swojej gin to może powie coś ciekawego... Miłego dnia Wam życzę:-)
praktycznie wogole nie spalam bo co mi sie udalo przysnac to budzily mnie te skurcze i musialam sie przewracac na drugi bok
glowa mnie teraz boli a na dodatek maz jest do 15 w pracy jak nie dluzej i pozniej jeszcze zanim dojedzie do domu
mam nadzieje,ze nie bedzie sie jeszcze nic dziac,chociaz rozum mi podpowiada,ze to juz niedlugo!Co do śluzu to tez mam go caaaly czas juz nie pamietam od kiedy...taki bialy
Co chwile brzuch mi sie napina albo maly przeciaga i naciska w dol jakby chcial wyjsc i do tego jeszcze ciagle uczucie pelnego pecherza...brrr...okropne