reklama

Kwiecień 2009

hej dziewczynki. Ja też ostatnio plamiłam , ale na szczęście już po strachu. Ale to było okropne.Wiecie co, co do tej książki Tracy Hogg to znalazłam wersje elektroniczną właśnie na foru baby boom, wiec chyba moge ja tu zamieścic. Juz sama nie wiem. Może któraś z was podpowie.Didi a czemu nie ma mnie jeszcze na liście :( Może dlatego że sie nie udzielam zbyt często, ale mam takiego lenia, no i ostatnio tylko leżakowanie wiec jakos tak wyszlo :( ale sie poprawie :) już wraca mi chec do wszystkiego hihipozdrawiam was i wasze fasolunie gorąco :)

reklama
Cześć :-)

No hej Wam, już jestem po badaniu, niestety wybrałam się ciut za wcześnie, ale za 2 tyg 1 paźdźiernika jadę znowu. Dzisiaj widziałam moją dzidzię jak machała rączkami i nóżkami wierciła się ślicznie, super widok.
Ma już 4,3 cm wygląda na okaz zdrowia a szczegółów dowiemy się 1 paźdz.

Witajcie! Nie za często się udzielam, ale z natury jestem raczej małomówna:) Byliśmy dziś na USG. Dziecko zdrowe! Serce mu biło jak szalone; maluch machał rękami i robił fikołki. Wszystkie wymiary w porządku (ma 6,5 cm), kość nosowa jest, mózg też, przezierność karku 1,7 mm, więc super wieści.

super wieści :-), mam nadzieję, że u mnie jutro też wszystko będzie dobrze...

Nenius dobrze, że to nas wróciłas! bardzo sie ciesze! pewnie masz nową super energię po urlopie :)

dziękuję Ci bardzo :-), tylko z tą energią..........eh przedszkolne sprawy mnie wykańczają :baffled:, obecnie Daria przechodzi etap buntu, złośliwości i wściekłości. Mam nadzieję, że się to szybko skończy bo ja wysiadam...(z tego wszystkiego to urlop jest już dla mnie bardzo odległym wspomnieniem).

witam wszystkie kwietnióweczki 2009
ja mam termin na 20 kwietnia jestem bardzo szczesliwa
pozdrawiam
mysle ze nawiaze tu mile kontakty zprzyszlymi mamusiami:):-)

witam wszystkie szczesliwe przyszle mamusie:-) ja rowniez mam termin na kwiecien, dokladniej na 7 kwietnia.. mam nadzieje, ze nawiaze tu wiele ciekawych znajomosci, gdyz od poczatku ciazy jestem na zwolnieniu lekarskim i troche mi sie juz nudzi oglodajac telewizje na okraglo;) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:-)

Witajcie :-)

a ja farbuję włoski ( bez amoniaku w razie co) robie sie na bóstwo :)

Witajcie sloneczko221306 i malutka_z_krk23 ( ja tez od początku ciąży jestem na zwolnieniu więc wiem co to za ból :no: ).
A włoski pofarbowałam wczoraj i jestem znów piękna, młoda i atrakcyjna :-) :-) :-) Przesyłam pozdrowienia ;-)

no no no - chętnie bym zobaczyła efekty :-), a właśnie - w dziele zamkniętym mamy watek z fotkami?

Powiem Wam jeszcze, że byłam dzisiaj w Instytucie Hematologii i moje najświeższe wyniki są dobre (chociaż możliwe, że ciąża je fałszuje), nie ma obecniepodstaw do zdiagnozowania choroby (podejrzewano chorobę von Willebranda - problemy z krzepliwoscią krwi) ani zaleceń na czas ciąży. Mogę powtórzyć badania jeszcze raz, ale dopiero 3 miesiące po porodzie.

hej dziewczynki. Ja też ostatnio plamiłam , ale na szczęście już po strachu. Ale to było okropne.Wiecie co, co do tej książki Tracy Hogg to znalazłam wersje elektroniczną właśnie na foru baby boom, wiec chyba moge ja tu zamieścic. Juz sama nie wiem. Może któraś z was podpowie.Didi a czemu nie ma mnie jeszcze na liście :( Może dlatego że sie nie udzielam zbyt często, ale mam takiego lenia, no i ostatnio tylko leżakowanie wiec jakos tak wyszlo :( ale sie poprawie :) już wraca mi chec do wszystkiego hihipozdrawiam was i wasze fasolunie gorąco :)

Witaj Pat, dobrze, że możesz przestać się martwić:tak:

Co do książki to nie wiem...chociaz chyba nie powinno być problemu :confused:

dziekuje dziewczyny za przywitanie:-) mam male pytanko.. jestem tu nowa i troche sie jeszcze malo orientuje, ale wyczytalam ze powstal dzial zamkniety.. nic mi to nie mowi poki co:confused: moze mnie ktos uswiadomic;-) hi hi

malutka_z_krk23 witaj wsród nas :)

pat nie możesz jej zamiescic bo złamiesz prawo o rozpowszechnianiu a parw autorskich nie posiadasz ...ale za to na maila jak ktos osobiscie będzie chciał to chyba problemu nie będzie- ja tez znalazłam tą książkę- ciekawa prawda?

nenius na zamknietym już sa pierwsze fotki :) ale naszych dzidzi i pierwsze brzuszków

a ktos pytał o zamkniety jest on po to żeby pogadac "osobiscie" bez podczytywania nas pzrez różne osoby :) dołączycie zobaczycie :)

a mi sie polepszyło jednak włosy i tzw. wizerunek poprawia nastrój :)

cześć dziewczyny!!!!
jestem tegorocznąkwietnióweczką, a raczej majóweczką, bo przenosiłam trochę.
Ale jak nie o tym, piszę na Waszym forum, coby Wam pogtulować brzuszków!
życzę dużo zdrówka, wielu wrażeń i przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania!!!

Hej,babki,dawno mnie nie było:zawstydzona/y:
Siły nadrobić czytania nie miałam,ani zajrzeć.Dziecko dorobiło się zapalenia ucha,także nieciekawy tydzień był,dwa razy dziennie zastrzyki:baffled:
W zeszłym tygodniu byłam u gina,dzidziuś miał się dobrze,crl 4,5 cm:-D A za tydzień w poniedziałek mam usg genetyczne.
Mam nadzieję,że u Was wsio ok.
Postaram się częściej udzielać:-p
Też bym chciała dostęp do zamkniętego,co mam zrobic:confused: Bo na innych wątkach to zawsze razem dyskutowałyśmy listę "zaufanych" ,no ale widzę,że tu inne zwyczaje.
Pozdrawiam serdecznie.Papapa.

reklama
Witaj GABI wkońcu odezwałas sie...żeby dostać się do wątku zamkniętego musisz na priva napisać do Naomi a ona zgłosi to adminowi.No troszkę dyskutowalismy na ten temat.A ogólnie lepiej się czujesz już???Dobrze że dzidzia rośnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry