reklama

Kwiecień 2009

reklama
Wróciłam

Tak sobie myśle co sie dzieje z Nenius. Wyjacjała na 2 tygodnie, ale tygodnie już minęły...............................................

Dzięki za pamięc Niktosiu :-), już się tłumacze.

Najpierw urlop, który był super udany ale wróciłam z niego chora więc znowu tydzień zwolnienia. Oprócz tego zaraz po powrocie z wakacji moje dziecko poszło do przedszkola i mówię Wam to była tragedia więc i sił i ochoty na pisanie postów brakło. Teraz na szczęscie jest już trochę lepiej więc jestem z powrotem :tak:.
No i jeszcze jedno - musiałam nadrobić zaległości, żeby znów byc w temacie :-p

Tak więc, z tego co najważniejsze

Agnieszkaaa1985, Sorga, Dominika78, Agi28 - z całego serca Wam współczuję :-(, przytulam bardzo mocno, nie poddawajcie się, niebawem znów zaświeci dla Was słonko.

Witam serdecznie nowe kwietniówki :-)

Dorenka - robiłaś badania w Grodzisku Mazowieckim.......hm czyli jesteś z tych okolic, tak? Bo ja całe swoje panieńskie życie mieszkałam w Grodzisku a obecnie w Jaktorowie więc rzut beretem :-) (a badania też robię w Grodzisku :tak::tak::tak:)

No to lecę poprosić Naomi o dopuszczenie mnie do wątku zamkniętego :tak: (mam nadzieję, że się zgadzacie, żebym też tam dołączyła?)

Aaaaaa i jeszcze jedno - w sobotę mam wizytę u ginki.......oj, boję się strasznie, ostatnio miałam/mam tak dużo nerwów i stresów. Zyję nadzieją, że to nie zaszkodziło maleństwu. Pocieszam się myślą, że przecież biorę progesteron.

No hej Wam, już jestem po badaniu, niestety wybrałam się ciut za wcześnie, ale za 2 tyg 1 paźdźiernika jadę znowu. Dzisiaj widziałam moją dzidzię jak machała rączkami i nóżkami wierciła się ślicznie, super widok.
Ma już 4,3 cm wygląda na okaz zdrowia a szczegółów dowiemy się 1 paźdz.

Teraz jestem u koleżanki potem zakupy, troszkę pochodzę po sklepach i odezwę się dopiero wieczorkiem jak mąż wróci z pracy z laptopem, bo mój komp znowu się zepsuł.

Papa

Witajcie! Nie za często się udzielam, ale z natury jestem raczej małomówna:) Byliśmy dziś na USG. Dziecko zdrowe! Serce mu biło jak szalone; maluch machał rękami i robił fikołki. Wszystkie wymiary w porządku (ma 6,5 cm), kość nosowa jest, mózg też, przezierność karku 1,7 mm, więc super wieści.
Lekarz fantastyczny. Kwietniówkom z Wwy chętnie go (na życzenie) polecam. Dokładnie wszystko tłumaczył, pokazywał, nagrał nam płytkę (nawet nie wiedziałam, że się to praktykuje:)).
Fajny dzień...

ps. ... i jeszcze jedno. Dziecko jest starsze niż obliczali mi lekarze. Ma 12 tygodni i 5 dni.

witam wszystkie szczesliwe przyszle mamusie:-) ja rowniez mam termin na kwiecien, dokladniej na 7 kwietnia.. mam nadzieje, ze nawiaze tu wiele ciekawych znajomosci, gdyz od poczatku ciazy jestem na zwolnieniu lekarskim i troche mi sie juz nudzi oglodajac telewizje na okraglo;) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:-)

reklama
Witajcie sloneczko221306 i malutka_z_krk23 ( ja tez od początku ciąży jestem na zwolnieniu więc wiem co to za ból :no: ).
A włoski pofarbowałam wczoraj i jestem znów piękna, młoda i atrakcyjna :-) :-) :-) Przesyłam pozdrowienia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry