osa_24
Fanka BB :)
to i ja sie witam!
pogoda za oknem piekna, olek wlasnie sie obudzil, a ja standardowo nie spalam pol nocy
jak usypialam nad ranem zaczal dzwonic budzik m. no i po spaniu

wiec jestem wymieta, ale dzisiaj mam wizyte u gina. i doczekac sie nie moge a to dopiero o 17.00, ale z moim synkiem zleci mi tak szybko czas, ze pewnie sie nie obejrze, a bedzie juz 17.00
witam wszystkie mamusie, ktore sa juz w domku z maluszkami
a nam nierozpakowanym jeszcze cierpliwosci zycze ( ze soba na czele;-))
zastanawiam sie jak tam gabi i jej ania, mam nadzieje, ze jest juz wszystko dobrze
szwedka ja tez mialam wczoraj sprzeczke z m. twoj pieprzy jak polamany o rozwodzie, a moj czasami zachowuje sie jakby slub to on bral, ale z tel. komorkowym

ale nie przejmuj sie oni ten zblizajacy termin narodzin naszych baczkow przezywaja bardzo, nawet bardziej niz my
tylko nie potrafia lub boja sie to okazac, tak juz jest 
aha nie martw sie waszego terminu nikt wam nie podwedzi;-)
pogoda za oknem piekna, olek wlasnie sie obudzil, a ja standardowo nie spalam pol nocy

jak usypialam nad ranem zaczal dzwonic budzik m. no i po spaniu

wiec jestem wymieta, ale dzisiaj mam wizyte u gina. i doczekac sie nie moge a to dopiero o 17.00, ale z moim synkiem zleci mi tak szybko czas, ze pewnie sie nie obejrze, a bedzie juz 17.00
witam wszystkie mamusie, ktore sa juz w domku z maluszkami

a nam nierozpakowanym jeszcze cierpliwosci zycze ( ze soba na czele;-))
zastanawiam sie jak tam gabi i jej ania, mam nadzieje, ze jest juz wszystko dobrze

szwedka ja tez mialam wczoraj sprzeczke z m. twoj pieprzy jak polamany o rozwodzie, a moj czasami zachowuje sie jakby slub to on bral, ale z tel. komorkowym

ale nie przejmuj sie oni ten zblizajacy termin narodzin naszych baczkow przezywaja bardzo, nawet bardziej niz my
tylko nie potrafia lub boja sie to okazac, tak juz jest 
aha nie martw sie waszego terminu nikt wam nie podwedzi;-)
, ale cóż wiedziałam, że słodko nie mam , to przynajmniej dzieci mam cudowne, a one będą miały siebie - na zawsze - gdyby co.
gdy położę się na bok to przechodzą i mogę usnąć
Bo wizytę u gincia mam dopiero na piątek.
Muszę skoczyć do urzędy, może mój dowod już jest.