hej kwietniowe mamcie, faktycznie ruch sie w interesie zrobil, i znowu troszke do poczytania
ziuziunia ja jeszcze 2 in 1, ale mam miec cc z powodu spojenia we wtorek i na wizycie u ortopedy i gin. pytalam co po porodzie. w odpowiedzi zarowno jeden jak i drugi powiedzieli, ze trzeba bedzie zrobic rtg i ortopeda zadecyduje co dalej, ale u mnie bedzie pas ortopedyczny. mysle, ze jak cie boli to nie zaszkodziloby udac sie do ortopedy niech to zobaczy i oceni jego stan, w koncu przy dzidzi potrzebna jest sprawna mama
ja rowniez mam dosc pytan, kiedy rodze, tyle, ze mi zadaja je sasiedzi, bo widza jak sie mecze poruszajac sie
, ale do cholery jak im mowie, ze ide w pon. do szpitala to mogli by dac juz troche wytchnienia
dzisiaj chba z wiatrowka na te sasiedzkie bociany wyrusze bo zastuj sie nam z dzidziami zrobil, a one dupy z tego gniazda ruszyc nie chca
a pizza byla przedwczoraj, ale chyba jeszcze dzisiaj bedzie
ide jeszcze do lozeczka pozniej zajrze, korzystam z tego, ze olinek jeszcze slodko spi
;-)

ziuziunia ja jeszcze 2 in 1, ale mam miec cc z powodu spojenia we wtorek i na wizycie u ortopedy i gin. pytalam co po porodzie. w odpowiedzi zarowno jeden jak i drugi powiedzieli, ze trzeba bedzie zrobic rtg i ortopeda zadecyduje co dalej, ale u mnie bedzie pas ortopedyczny. mysle, ze jak cie boli to nie zaszkodziloby udac sie do ortopedy niech to zobaczy i oceni jego stan, w koncu przy dzidzi potrzebna jest sprawna mama

ja rowniez mam dosc pytan, kiedy rodze, tyle, ze mi zadaja je sasiedzi, bo widza jak sie mecze poruszajac sie
, ale do cholery jak im mowie, ze ide w pon. do szpitala to mogli by dac juz troche wytchnieniadzisiaj chba z wiatrowka na te sasiedzkie bociany wyrusze bo zastuj sie nam z dzidziami zrobil, a one dupy z tego gniazda ruszyc nie chca

a pizza byla przedwczoraj, ale chyba jeszcze dzisiaj bedzie

ide jeszcze do lozeczka pozniej zajrze, korzystam z tego, ze olinek jeszcze slodko spi
;-)
juz nie moge sie dluzej doic:-( a maly juz nie chce z piersi,rozleniwil sie