Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wlasnie go przebieralam po jedzeniu i zrobil taka kupe, ze sie przerazilam
niewiem czy czasem nie dopadla go biegunka.. coprawda czytalam, ze moga sie zdarzyc luzniejsze kupy, ale ta wydawala mi sie strasznie wodnista
wszystko do zmiany.. body, rozek.. biedaczek maly

weszlo jej chyba cos do gardla, bo chodzi, chrzaka i mamle jezorem po podlodze.. nio i do tego w tym "amoku" pozarla dosc spory kawalek misia, ktorym do tej pory sie bawila
juz niewiem w co mam rece wlozyc, a tu jeszcze o 17 maja wpasc znajomi.. a tu nie posprzatane zabardzo, nic do jedzenia jeszcze nieprzygotowane i ja wygladam jak kocmouch

klucha09 szybko chcesz tego swojego malucha wygonical to naprawde dobre rozwiazanie bo musi nauczyc sie zyc
No Twoje to podwójnie uparte, rzeczywiście.juz naprawde sil nie mam jestem zmeczona, obolala i nadal dwa w jednym, to dziecko naprawde nie ma litosci i jest uparte jak osiol. nie dosc ze nie urodzilo sie jeszcze a juz po terminie to na dodatek nie wiem co mam bo kolana zacisnelo. malo jest takich maluchow.
wiem ze tylko narzekam ale juz naprawde mam dosc dzikiego lokatora w brzuchu, mogloby sie to juz urodzic.

dokładnieMaLea Piła w Wielkopolsce, Ty też?:-)
jeszcze raz witam sąsiadko :-)