malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
dzien dobry:-)
my juz na nogach
wyprawilismy mezusia do pracy, myslalam, ze jeszcze pojdziemy spac, ale Maks juz chyba nie ma ochoty, bo rozglada sie wkolo i cochwila sie cieszy
u nas wczoraj dzien na odwiedzinach minal
:-) bylismy z Maksem u jego pradziadkow, bo wkoncu musieli poznac prawnuka;-)w jednym dniu bylismy u moich i u mojego T. dziadkow i wszyscy sa zachwyceni prawnukiem
:-)
dzisiaj planujemy do pediatry isc, tylko mam nadzieje, ze uda mi sie zarejestrowac mlodego;-) musze dzwonic do rejestracji i jestem pelna nadziei, ze kobietki tam nie beda popijaly kawki, tylko odbiora moj telefon
hi hi
o.. juz mlody zaczyna sie o jedzenie dopominac
lece poki co, a wam zycze milego dnia
nio i ciekawe jak nasze dwupaczki
ciekawe czy sie cos ruszylo;-)
my juz na nogach
wyprawilismy mezusia do pracy, myslalam, ze jeszcze pojdziemy spac, ale Maks juz chyba nie ma ochoty, bo rozglada sie wkolo i cochwila sie cieszy
u nas wczoraj dzien na odwiedzinach minal
:-) bylismy z Maksem u jego pradziadkow, bo wkoncu musieli poznac prawnuka;-)w jednym dniu bylismy u moich i u mojego T. dziadkow i wszyscy sa zachwyceni prawnukiem
:-)dzisiaj planujemy do pediatry isc, tylko mam nadzieje, ze uda mi sie zarejestrowac mlodego;-) musze dzwonic do rejestracji i jestem pelna nadziei, ze kobietki tam nie beda popijaly kawki, tylko odbiora moj telefon
hi hi o.. juz mlody zaczyna sie o jedzenie dopominac
lece poki co, a wam zycze milego dnia
nio i ciekawe jak nasze dwupaczki
ciekawe czy sie cos ruszylo;-)
Jak rozwiązać tą sytuację???/ Poradźcie mi coś bo już po nocach spać nie mogę
nie wiem po co tak czesto...