Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już po gimnastyce. Dobrze trochę się poruszać, ale to nie do końca mój typ aktywności fizycznej.ma_dunia daj znac jak po cwiczeniach!
ja mysle o masażach dla małej :-)
Przypomina gimnastykę w domu seniora a ja potrzebuję ćwiczeń bardziej dynamicznych.
Ale dobrze było trochę się porozciągać. Rozczarowana jestem tym, że nie spotkałam żadnej mamy nadającej na tych samych falach. Szkoda... :-(
Mi masaż pokazała położna więc na dodatkowy kurs chyba nie pójdę.Ja moim mlekiem czyszczę nos Julianowi (na zwinięty róg papierowej chusteczki i do nosa – poradziła mi to położna), używam też spay z morską wodą.A tak wogle to moja mama w zeszłym tygodniu była na szkoleniu dla położnych odnośnie laktacji i Pani mówiła, że jeśli dzidzia ma katarek to do noska zaaplikować mleko cyckowei jeśli nacięte krocze źle się goi to okłady również z mleka
![]()

Dodzwonić się do firmy kablowej graniczy z cudem, a potem i tak odsyłają gdzie indziej.
No nic najważniejsze, że w przyszłym tygodniu dostanę nowy i tylko mam nadzieję, że to wina dekodera a nie czegoś innego. 
A tak wogle to moja mama w zeszłym tygodniu była na szkoleniu dla położnych odnośnie laktacji i Pani mówiła, że jeśli dzidzia ma katarek to do noska zaaplikować mleko cyckowei jeśli nacięte krocze źle się goi to okłady również z mleka
![]()
jeśli chodzi o krocze to ulga była niesamowita (na szczęście to już tylko wspomnienie, bo wszystko się dawno zagoiło
) no i na nosek też super działa - młody poprycha chwilkę a potem czyściutko :-) i jakimś cudem nie ryczy, gdy mu aplikuję te kilka kropel (przy soli fizjologicznej jest dziki wrzask) :-)
muszę pochwalic mojego synka, że był bardzo dzielny u lekarza
pisnął tylko raz i w ciągu 1-2 minut był już spokój :-) aż nie mogłam uwierzyć :-)
:-):-)
duża ta Twoja malutka![]()

;-)