Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oj myślałam,że tylko ja wstaję o tak dziwnych porach..Hej Wam, znowu nie śpię od 4.30, mąz w delegację wyjechał i jak wstał to się obudziłam, teraz już kawkę popijam (zbożową oczywiście) i czekam aż dziewczynki wstaną bo do szkoły będę musiała Je zawieżć.
Strasznie mam z tym spaniem w nocy jak się obudzę to już d..., nie zasnę znowu.
Miłego dzionka
Miałam ten sam dylemat ale dwa dni temu udałam sie do fryzjera i zafarbowałam bo już nie mogłam na siebie patrzeć. Czytałam sporo na ten temat i opinie są bardzo zróznicowane, generalnie podobno można po 12 tygodniu ciąży - taka jest opinia wiekszości ginekologów. Chociaż mój jak go o to spytałam nie dał mi jednoznacznej odpowiedzi - powiedział że nikt tak na prawde nie badał wpływu współczesnych farb na ciążę. Myślę że warto też pogadać o tym z fryzjerem zeby to nie była farba zawierająca amoniaku.AAA dziewczyny przypomniało mi się coś. Mam pytanko, czy wy farbowałyście albo będziecie farbowały włosy w ciąży??
Bo ja muszę, poprostu chyba nie mam innej opcji, bo wygladam już, że tak powiem ŚREDNIO ładnie.![]()
A potem z rana nie dam rady się obudzić. I tak wstaje o 10. Ale jak nie przepisie tych swoich godzinek to popołudniu mnie tak morzy na sen.Dziś idę na wizytę do gina i stres mnie tak wpiernicza że szok, Wizyta o 15 a do tej pory to się wykończę![]()

witam dziewczyny!! z wielka radością dołączam do was!! Mam termin na 20 kwietnia.
Już nie mogę sie doczekac kiedy utulę moje maleństwo w ramionach!!!
16 idziemy na usg!! dla mojego meża będzie to pierwszy obraz naszego groszka
Jesteśmy tacy szczęśliwi!!
pijecie kawę-taka np latte?
pozdrawiam z gór-SPA i spóznionyurlop-boskoszkoda,że nie mogę wszystkich zabiegów wykorzystać..ale w basenach się napływam:-)
a urlopu zazdroszczę, ale Ci fajnie :-)Ja też będę musiała włosy pofarbować. Bo już takie odrost mi się zrobił. Ale poczekam jeszcze na ten II trymestr.