reklama

Kwiecień 2009

Madzai to dziewne bo jak my bylismy to Alex wazyl 5080 a byl w 6tyg,lekarka powiedziala ze ok.Mysle z reszta ze tego sie nie a jakos ujednolicic bo dzieci sa przeiez rozne
no wiec o to chodzi...
pozatym opieprzyla mnie ze modyfikowanym mlekiem nie mozna karmic i ze to karane jest bo to wymogi UE...Zapytalam sie co mialam dac malej jak nie mam mleka to ona do mnie ze jestem wygodnicka i dlatego...
Jaka rura...

reklama
u mnie nocka też spokojna

ja karmie cycem i nie mam przepraw z pigułami i innymi ale jakbym karmiła mlekiem z puchy z kartona to co-karmie i tle a co innym do tego modyfikowane czy jakie-moje dziecko -moja decyzja

Madzia to faktycznie jakaś p...a, no ale cóż wszędzie można trafić na idiotów. A ja dzisiaj też mam pecha... nikt nie chce mi przepisać Postinoru:confused2: nie ma to jak zaliczyć wpadkę dwa miesiące po cesarce i to z własnym mężem:-D no i muszę jutro naginać do mojego gina, ale się będzie ze mnie nabijał, bo na wizycie kontrolnej przepisał mi tabletki, a ja głupia nie zaczęłam ich jeszcze brać:sorry:

Gosha, a może niech Ci gin. zrobi usg czy była owulacja? Nie wiem, czy karmisz cycem, ale przy Postinorze na 2 -3 doby trzeba odstawić dziecko...Wg mnie duża szansa, że masz cykl bezowulacyjny i baaaaaardzo mała na ciążę.

Madzia_Singh jakbym byla na Twoim miejscu to bym powyrywala glupiemu babsztylowi wlosy z pustej lepetyny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a czemu karmenie modyfikowanym jest karalne w UE?to niby ze czym mamy te dzieciaki karmic?schabowym?

Gosha wspolczuje ale moze bedzie dobrze?no ja tez bym nie chciala kolejnej ciazy 2 miesiace po cc.Chciaz zastanawiam sie powoli nad zrobieniem testu.....jakos te gumy do mnie nie trafiaja:zawstydzona/y:

Witam moje kochane...pozdrawiam was serdecznie i wasze szkraby...

U nas wszystko ok...tylko wkurzyla mnie pediatra w piatek
Poszlam bo mala strasznie ulewala...
wiec zwazyla mala i stwierdzila ze w wieku 5 tyg powinna wazyc 5500g a mala wazy 4850g czyli jak stwierdzila 700 g za malo...Z tego co sie orientuje to norma 5 tyg bąbla to miedzy 3200g a 5500g wiec jest w normie...
Kajtuś ważył w 6tyg. 3600 (3000 przy urodzeniu, 2850 po spadku), mój mały chudzielec, sama skóra i kości, no ale lekarz mówi że w normie przybiera, ale w dolnej granicy. Jest na samym cycu no ale staram się myśleś pozytywnie :) Tak czy siak nieważne ile waży, tylko ile przybiera.
Madzia to faktycznie jakaś p...a, no ale cóż wszędzie można trafić na idiotów. A ja dzisiaj też mam pecha... nikt nie chce mi przepisać Postinoru:confused2: nie ma to jak zaliczyć wpadkę dwa miesiące po cesarce i to z własnym mężem:-D no i muszę jutro naginać do mojego gina, ale się będzie ze mnie nabijał, bo na wizycie kontrolnej przepisał mi tabletki, a ja głupia nie zaczęłam ich jeszcze brać:sorry:
haha, najlepsza metoda antykoncepcyjna to szklanka wody zamiast ;-) Też muszę iść do gina...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry