• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Zuziunia moj anioleczek tez dzis 2 miesiace skonczyl;-);-);-) widze ze 9kwietnia mialysmy to samo zajecie:-D:-D:-D Gartuluje Kochana!

a my wczoraj bylismy na mega spacerze i dzis powtorka,maly po kapieli spal jak susel wiec wieczor mialam dla siebie.Bylismy tez u lekarza--to nie jest skaza bialkowa (chyba) i teraz jemy bebilon pepti.Szkoda tylko ze na niego ciagle recepte trzeba bo wtedy jest 50% tanszy wiec beziemy jezdzic do przychodni.Mam nadzieje ze to wszystko poznika choc pediatra powiedziala ze ta chropowatosc moze sie utrzymywac ok 2ms nawet:-(
Alez u nas pogoda!!!zabieram sie najpierw za kawe i smigamy

reklama
Witajcie :-)
Pupa się goi :-) a to najważniejsze.
Marcelek już chyba się przestawił an 2 pobudki w nocy. Pasuje mi to bardzo :-) Już nie chodzę jak zombi.
Ja dziś mam wizytę u gina. Co prawda minęły 2 tygodnie od porodu ale jakoś tak zeszło.
Wczoraj mąż mi kupił sorbet malinowy. Ale pycha :-p

helo, a u mnie dziś duszno jak diabli, dlatego na spacer nie wiem czy się wybiorę, narazie spacerowalismy po ogródku na rączkach, bo zaduch okropny i tylko czekam jak będzie burza.

Bluebell, zuizunia ucałujcie dzieciaczki z okazji skończenia drugiego miesiąca.

witam babeczki
jak czytam ze wasze niunie spia tak ladnie i budza sie dwa razy w nocy to nie moge sie doczekac az moja bedzie taka. wczoraj poszla spac po 23 i pierwsza pobudka o 3 i tak co dwie godz ale pospalysmy do 9 wiec wyspana jestem.
marys jestes pewna ze dwa :-D
ja na moja gwarancje ide w nastepny piatek.
ale ten czas leci jeszcze niedawno bylam na porodowce a dzis moja niunia konczy miesiac :-)

reklama
nio i my po szczepieniach;-) Mlody zniosl je o dziwo dzielnie i tylko chwilke poplakal i zaraz sie uspokoil jak go tatus pobujal w nosidelku:tak:
ogolnie lekarka powiedziala, ze dzisiaj dobrze wyglada;-) niczym nie przypomina dziecka, ktore widziala 2 tyg temu;-) stwierdzila, ze wtedy naprawde musial sie zle czuc, a dzisiaj jest o spokojny i w dobrym nastroju, wiec roznica kolosalna:tak: nio i wazy 4760g, czyli nie najgorzej;-)
teraz pojadl z cyca i usnal:szok: o dziwo, bo "zagonic" go do spania w dzien to nie lada sztuka:baffled:
jesli chodzi o moja wizyte i gwarancje, bede musiala to przelozyc, bo dalej krwawie:-( kurde a tak chcialam miec ta wizyte kontrolna za soba:baffled: termin jak mi teraz dowala to pewnie wakacje sie skoncza:baffled:
nio nic spadam narazie, bo z mezusiem bedziemy jakis filmik ogladac, poki Maksiu spi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry