reklama

Kwiecień 2009

Didi zaglądała dzisiaj na bb.Pewnie weny do pisania nie ma.
Didi-kobieto zamelduj się !!!
I Aniołek,Niuni,Caro,Frezja,MaDunia,Osa,Zuziunia...też się nie odzywają.:zawstydzona/y:

reklama
hello
masz racje Gabi- poddwójne mamy nie zaglądają

ja ostatnio mam troche zamotane dni
zuza - ma kolki, junior zarąbiście zazdrosny, masakra jakaś
na dodtek piszę prace więc nie czasowa jestem

ja tez chodze późno spac, a poptem człowiek taka niemota jest:-):-):-)

gabi ja nie moge z twoich postów! powinnas poradnik jakis napisac bo masz podejscie na luzie i brawo ci za to!

włąsnie ja też zauwazyłam że Ma_Duni brak a lubie jej posty czytac bo są przemyslane i duzow nich dobrych rad

a do mrówek popieram kwestie proszku lub sody i sypanie -wyniosa sie szybko

O Zuziunia:-) Proszę się czasem meldować,albo fotkę jakąś wstawić chociaż.Nie martw się,kolki i zazdrość Ci nie uciekną jak tu czasem zajrzysz:-)
Dobra,idę do kuchni.Przerobiłam z trudem zdobyte mielone na różne wymyślne rzeczy dla mojego niejadka,muszę pozamrażać na ciężkie czasy.
Dla wyjaśnienia,mieszkam na zadupiu i sklepu tu nie mam.
A swoją drogą uwielbiam po prostu spojrzenie pań w mięsnym,jak najładniejsze mięcho życzę sobie zmielić.Ale to chyba moja sprawa czym dziecko karmię.:-p
Dobra,to naprawdę spadam,bo przynudzać zaczynam.
Może jeszcze chłopa na jakąś witaminkę naciagnę;-)
Dobrej nocki.Paaaaaaaaaaaa.

Gabi- Słońce ty mmoje kolki nie uciekną, ale moich chłopów krew zalewa jak siadam do kompa, że przecież powinnam prace pisac, albo żebym odpoczeła, a junior to ma 1001 sposobów na spędzanie mojego czasu - najlepiej z nim
w ogóle to stwierdził ze za długo zwlekaliśmy z drugim dzieckiem bo on ma juz 9 lat i zdążył sie przyzwyczaić do bycia jedynakiem i tak sie nie robi żeby mu tak nagle życie zmienić , po czym nakrył zuze pieluchą i powiedział żebysmy udawali że znowu jest jak dawniej kiedy jej nie było:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale krzywdy jej zrobic nie da - bo to jego ukochana siostra:-D:-D:-D:-D

oj bycie pojedynczą mamą jest zuuuuuuupełnie inne niż podwójną

a bycie potrójną??? to już chyba raj na ziemi;-);-);-)

pozdrawiam POTRÓJNE MAMUŚKI I SZACUN WIELKI:-)

dzien dobry:-)
ja juz na nogach i dzisiaj mi sie zalatany dzien szykuje:tak: najpierw na rehabilitacje z Mlodym, a pozniej do gina wkoncu;-) mam nadzieje, ze jakos sie wyrobimy i zdarze wszystko tak poukladac w czasie, zeby zadnych opoznien nie bylo:tak:
a ja wczoraj wybralam sie do fryzjera;-) wsumie na spontana to bylo i jakos nie moglam na fotelu wysiedziec:eek: Maks byl z mezusiem sam w domu, a ja zapomnialam wziasc ze soba koma:confused2: siedzialam na tym fotelu prawie poltora godz, a po godz bylo mi juz wszystkojedno co mam na glowie, chcialam juz wracac do mojego syneczka.. nio i w rezultacie okazalo sie dopiero w domu, ze mam jeszcze troche zadlugie wlosy i nieukladaja mi sie przez to tak jak wczesniej:zawstydzona/y: nio i teraz niewiem co robic, ale moze wybiore sie dzisiaj na poprawke, ale tym razem mezus bedzie czekal gdzies w poblizu, co bym sie az tak nie martwila;-)
nio i najlepsze z tego wszystkiego jest to, ze Mlody jak byl z tatusiem to byl grzeczny i wogule nie plakal:szok: posiedzial troche, pogugal i poszedl spac:szok::szok::szok: kurde a przy mnie marudzi tak, ze nie mam jak czasem do kibla pojsc:confused2: nawet sie smialam wczoraj, ze jak mezus z nim tak posiedzi i on jest wtedy grzeczny to pozniej mi nikt nie uwierzy, ze jak jestesmy sami to potrafi dac mi niezly koncert:tak:
mam nadzieje, ze pogoda dzisiaj dopisze bardziej niz wczoraj;-) zycze wszystkim spokojnego dzionka i pieknego sloneczka, co by sie spacerki udaly;-):tak:

reklama
helo, ja też zaraz uciekam, najpierw z młodym na bioderka do kontroli, a potem idę do fryca właśnie, na balejage, to jakieś 3h siedzenia, mam nadzieję, że nie przecieknę, to mykam i zaglądnę potem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry