reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Dziewczyny dawajcie do mnie , do Holandii u mnie slonecznie :-):-):-) i ma byc od jutra jeszcze cieplej!!!!!:happy2::happy2::happy2:

Ja juz po wizycie u lekarza, Filipek lekko przeziebiony a tak to pozagladala w uszy , osluchala pucka i wsio ok. Wiec jestesmy happy :-D:-D:-D

Buziaki ze słonecznej Hagi !!! :-D:-D

reklama
helo :-)

spaczyna a gdzie bawilas sie na weselu??? bo muj bawil sie w gliwicach
ja w Krakowie na Straszewskiego

aa, klucha pamiętaj najlepszą zemstą jest dobra zabawa!

nio i przedewszystkim:
my chcemy slonca
bo u nas pogoda od paru dni beznadziejna na maxa, nie da sie nawet przez okno spokojnie wyjrzec:-(
no właśnie, malutka wrzuć jakies foty

Dziewczyny dawajcie do mnie , do Holandii u mnie slonecznie :-):-):-) i ma byc od jutra jeszcze cieplej!!!!!:happy2::happy2::happy2:
Ja juz po wizycie u lekarza, Filipek lekko przeziebiony a tak to pozagladala w uszy , osluchala pucka i wsio ok. Wiec jestesmy happy :-D:-D:-D
Buziaki ze słonecznej Hagi !!! :-D:-D

Dobrze, że z Filipkiem nic poważnego, no i podeślij tego słońca, bo jak nie to zrobimy ci nalot;-)

Ostatnia edycja:
Heloł,
nie daję rady was doczytać, bo trochę naprodukowałyście przez ten weekend.
My po chrzcinach, imprezka się udała. Tomaszek nawet nie bardzo piszczał w trakcie mszy - ale głównie dlatego że biorąc na ręce na początku go wybudziłam. Ale najpiękniejsze było to że pogoda nam dopisała, piękne słoneczko i ciepło. No... Teraz mam gotowe obiadki na jakiś czas :-)
Dzieci śpią chyba i ja skorzystam.

diabliczka i Szwedka pięknie wygladacie z Waszymi królewnami :tak:
aha83 dobrze, że to tylko lekkie przeziębienie :-)

my od jutra przez 2 dni też zostajemy sami - tatuś wyjeżdża w delegację :blink: trochę mnie to przeraża, ale skoro inne kwietniówki dały sobie radę to i ja dam! :blink: w końcu jakoś strasznie pomocny to on nie jest :rofl2:

fotki wrzuce jak bede miala troche wiecej czasu:tak:
a ogolnie to jestem mega zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bylismy w kosciele i sie dowiedzielismy, ze nie ochrzcza nam Maksa, bo nie mamy slubu koscielnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak sie zastanawiam, co dziecko jest temu winne:confused::angry:

a ja tak trochę z innej beczki - dziewczyny, zasiłki macierzyńskie dostajecie "z góry", czy "z dołu" -bo mój się coś opóźnia i już zwątpiłam:dry:

fotki wrzuce jak bede miala troche wiecej czasu:tak:
a ogolnie to jestem mega zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bylismy w kosciele i sie dowiedzielismy, ze nie ochrzcza nam Maksa, bo nie mamy slubu koscielnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak sie zastanawiam, co dziecko jest temu winne:confused::angry:
Jeśli nam tak powie to nie ochrzcimy, ale awantury z klechą sobie wtedy nie odmówię... :angry:

wiecie co? dzis kolezanka z forum przypomniała mi że...jutro DZIEN OJCA! co szykujecie?:-)
Mojego M. nie ma więc dostanie mms ze zdjęciem synka, ja na dzień matki tez nic nie dostałam :-p

reklama
diabliczka - u mnie sytuacja wygląda podobnie od 3 dni. Ja również cyc i NAN HA1, ale myślę, że faza kolek się zaczęła :baffled:. Najgorzej jest w nocy ok 3 bo do 5 ryk. Ja stosuję ciepłe kąpiele, a po nich masażyk oliwką. Pięknie wyglądasz ze swoim słoneczkiem :-) a co do brzuszka (własnego) to postanowiłam od dziś 15 min dziennie na niego poświęcić.:zawstydzona/y:
Chyba też muszę takie postanowienie powziąć, bo brzuszek jeszcze całkiem spory, a lato za pasem...

nio, a teraz mniej wesole info od nas.. bylismy na usg bioderek i kazali nam Mlodego pieluchowac i zglosic sie do kontroli za 6-8tyg.. a dzisiaj bylismy na kontroli i okazalo sie, ze Mlody dalej ma chodzic na ta rehabilitacje:-( juz myslalam, ze wszystko jest ok, a tu d**a:-(
Współczuję. Życzę Ci by za te kilka tygodni było wreszcie wszystko OK.
U nas kontrola wypadła dobrze, kolejna wizyta za miesiac.

Paszportu z Anią jeszcze nie mamy, więc - albo podjedziemy do Ciebie nielegalnie, albo... też poprosimy o podzielenie się słoneczkiem ;-)

bylismy w kosciele i sie dowiedzielismy, ze nie ochrzcza nam Maksa, bo nie mamy slubu koscielnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak sie zastanawiam, co dziecko jest temu winne:confused::angry:
Co kraj to obyczaj, co parafia, to inaczej. Bez sensu, że takie rzeczy zależą od widzimisię księdza.
My nie mamy żadnego ślubu (cywilny 12 września dopiero) i jakoś Ania została ochrzczona. Tyle ze nie na Mszy, a po niej, ale wcale nie żałuję. Liczy się sakrament. I ksiadz nam powiedział, że dlatego chrzestni mają mieć zaświadczenia, zeby chociaż oni mieli "wyprostowane" życie chrześcijańskie.
W razie problemów, zapraszam do nas ;-)

Ania dziś była trochę marudna i płaczliwa - jak pogoda. Cały czas padało, więc nie byliśmy na dworze. Trochę jestem zmęczona, więc mam nadzieję, że w nocy nie przegnie i da mi trochę pospać.
A teraz idę ją obudzić do kąpieli, bo się wyśpi za bardzo ;-)

Spokojnej nocy!!!!

Do góry