reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

a ja walsnie nie mam dachu nad glowa doslownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie go zerwali i klada nowy bo tamten przeciekal i jak byla ulewa to nastol i sofe kapalo!!
mam nadzieje ze dzis choc te niebo nad glowa mi przykryja bo patrze w gore i widze ciemne chmury

Ale w nocy jak romantyczkie byś miała.... gwiazdy,księżyc:-D:tak::-D
...darmowy prysznic, a przy solidnej ulewie to nawet kapiel...:-p oby Ci folii nie dali, bo jak zacznie wiac, to darmowe efekty specjalne...
U nas burza.

reklama
Witam kobietki:-)
Ja tylko na chwile ale moze pozniej zajrze jeszcze.Dzisiaj juz troche lepiej,nie panikuje tak bardzo i nawet o tym tak nie mysle:tak:
Dzieki dziewczyny za wsparcie jestescie cudowne!!Buziak dla kazdej z Was:blink:
Ja wlasnie zjadlam obiad i mi sie nic nie chce.Domis tez zjadl i usnal przy cycu ale nie wydaje mi sie zeby dlugo pospal:dry:
Kurde od rana czekam na kuriera,bo ma przywiezc lezaczek-bujaczek dla Domisia i jak Go nie bylo tak nie ma:wściekła/y::angry:zaraz mnie cos trafi,bo mial byc dzisiaj!!!!
Nie dawno sie wkurzylam na M. bo zaczal cos tam mowic o swojej bylej i mi powiedzial,ze chyba wpadla...a skad moj M wie?Od swojej siostrzyczki:dry::baffled:ktora sie przyjazni i pracuje z jego byla:baffled::baffled::dry::dry::dry:Szlag mnie trafia jak slysze o jego siostrze i przy okazji jego bylej:wściekła/y:Czy tylko ja taka zazdrosna jestem:confused:eh...
No i mala korekta...moje dziecko sie wlasnie z rykiem obudzilo...pospal dlugo:dry::sorry2:
No dobra babeczki zycze milego dnia;-)

madzia ja ci powiem tak mojemu tezsie wyrywalo czasem o jego ex i wiesz wtedy mi zaczelo sie wyrywac o moim ex i on wtedy focha strzela a ja z usmiechem mu mowie ze powinien po stopach mojego ex calowac bo dzieki niemu mnie poznales bo pewnie w zyciu bym nie przyjechala do irlandii. i od tamtej pory cichutko gryzie sie w jezyk zanim cos powie.

mam nadzieje ze zrobia cos z tym dachem bo naprawde zapowiada sie deszcz

hej dziewczyny!

Skunkanka - nie martw się nie Ty jedna nie masz wakacji, ja glupia jak mały się urodził to zrezygnowałam z wyjazdu nad morze bo to dużo rzeczy trzeba brać, a że upał będzie i dziecko za małe itp. a teraz żałuję jak widzę że wszyscy gdzieś wyjeżdzają....
mój m ma miec urlop w sierpniu i jedziemy do gorzowa i w okolice do rodzinki, ale chyba na .łeb tam dostanę z nudów, to już wolę siedzieć tu w poznaniu, mam nadzieję że m nie będzie chciał być tam całe 2 tygodnie, bo juz to widzę, na pewno wymyśli sobie cośdo roboty to przy aucie, a to jakąś fuchę u znajomych a ja bede siedzieć z dzieckiem u mojej mamy albo u jego ...

Klucha - ja się przyznam że na południu byłam w podstawówce na wycieczkach, w karpaczu i szklarskiej no i w krk, ale np w zakopanym albo gdzieś tam to nigdy, ja tam wolę bałtyk

idę sięlekko zdrzemnac bo ululałam małego we wózku, jego poprzednia drzemka trwała 30 min i zdążyłam tylko obiad naszykować, a teraz to bym sobie pospała

nie będzie mnie od jutra do niedzieli bo jedziemy do gorzowa w odiwedziny, nie byliśmy już miesiąc.... wstyd się przyznać ale wcale się nie stęskniłąm, w końcu oni też mogliby choćraz nas tu odiwedzić

A ja ZNOWU karmie mojego zarloka:sorry2:

klucha no mojemu to nie czesto sie zdarza bo wie ze zazdrosna jestem a poza tym dla mnie ja zostawil a byli razem jakies 3,5 roku a my tylko przez gg i tel sie znalismy wiec mam satysfakcje:-)a co do dachu to w sumie dziewczyny maja racje:-D:-D:-Dale tak sie zastanawiam co by bylo rzeczywiscie jakby tak deszcz zaczal padac:confused:

weszlam sie pochwalic,ze za pierwszym razem proby zdjecia na zamknietym wkleilam.Fotki Domisia i moje z sesji slubnej:blink:

skunkanka dzieki,bo to Ty mi powiedzialas jak!!!!

A janadal na kuriera czekam:dry:i chyba sie nie doczekam
Buziaki

Nie ma za co Kochana polecam sie:tak:
Co do bylych - poglady mojego na ex zone zmienily sie diametralnie, kiedy sie poznalismy, on byl w depresji, bo ona go zdradzala i akurat orzekli separacje. Pol roku ciezkiej mojej pracy nad nim, wyciagnelam go z dola, a tu franca przyjezdza i mu miesza w glowie. Kolejne 4 dni, moj spadek wagi do 46 kg i udalo mi sie wytlumaczyc i jemu, i jej, ze to bez sensu. Przez jakis czas bylysmy w kontakcie, ale jak juz znalazla na miejscu dobrego terapeute, to jestesmy tylko na zyczeniach swiatecznych:-p M nie chce o niej slyszec, wiec nawet mu nie mowie o jej okazjonalnych smsach:-p

Mlody po godzinie marudzenia zasnal w koncu... on tez nie lubi takiej lipnej pogody...
a swoja droga wiecie co, tak sie cieszymy na urlopy, czekamy czasem miesiacami, a cholery tak szybko mijaja...

madzia sliczne foty

nad kuchnia mam juz dach ale nad reszta "gosodarczych" pomieszczen sie zrobilam fote
no tu co widac to mamy "spizarnie" pralke, suszarke a dalej w glab jest silownia.
wyglada to strasznie i wiecie co??? zaczelo padac

Załączniki

• dach.jpg
    dach.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
gonia,ja nie karmie wiec dlatego biore diane ale z teo co wiem to dla karmiacych cerazette jest najlepsze
moje dziecko dzis takie marudne w te swoje ''urodziny'':-( w koncu padl ale to pewnie na pol godziny tylko

mam 3 zbędne opakowania diany, data ważności I 2010, chętnie się pozbędę bo szkoda mi tak poprostu wywalić, jak chcesz to daj adres na priva to wyślę pocztą; ja biorę microgynon, też nie karmię

klucha -o matko!żeby ten dach szybko zamontowali bo czeka was noc pełna wrażen...

nadrobiłam i sie ciesze bo dzis dzien pełen wrażen miałam...

reklama
Ja wpadlam na chwilke tylko.
No i oczywiscie nie doczekalam sie na kuriera:wściekła/y:
klucha dziekuje bardzo:blink:
Ja za chwile ide sie kapac i do lozeczka.Mojemu mezowi zachcialo sie wina....robi smaka:dry:
Dobranoc laseczki;-)

Do góry