reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Cześć Dziewczyny! Wpadłam tylko się przywitać i zameldować, że ja już po obronie, więc studia podyplomowe oficjalnie zakończone:-D A teraz zmykam szykować imprezę urodzinową bo dziś mi się trochę gości zwali :-)

reklama
heja laski!!!!

witam sie i ide na szybkiego Was poczytac!!!!

aaa jeszcze chcialam powiedziec, ze zdecydowalismy sie juz na 100% na powrot do PL,:tak::tak: wiec od dzis zaczynamy zegnac sie ze znajomymi, bo lecimy do PL na wakacje na miesiac i potem zostana tylko 2 tyg na przeprowadzke jak wrocimy. Bede tesknic!!!!

Gosha gratulacje .... super!!!
Milego weekendu!!!

Witaj didi.... w koncu jakis znak zycia!!!

buzka

Ostatnia edycja:
no to acha gratuluje decyzji, ja sobie nie wyobrazam powrotu jak na razie. jakos nie wiem, no ale mamy ostateczny termin powrotu ustalony. jak hania skonczy 5 lat to juz wracamy aby mogla pujsc do szkoly juz w pl

Hej kobietki:-)
Witam sie w sobotnie popoludnie.Domis usnal wiec moglam wpasc na chwile.
Jakos nic mi sie dzisiaj nie chce:baffled:Jeszcze nie skonczylam sprzatac ale jesli sie Dominik nie obudzi to zachwile biore sie dalej do sprzatania.Mam nadzieje,ze przespi sie chociaz z godzinke:dry:

Dzieki dziewczyny,fajnie ze Wam sie zdjecia podobaja:-)

ada no tak w tym samym wieku jestesmy:tak:fajnie byc mloda mamuska!!!!

Laski mialam pytac tych ktore biora carezette czy Wy czekalyscie na okres?Bo mi gin powiedziala ze musze czekac:confused:

klucha no oby Ci ten dach skonczyli jak najszybciej,bo nie wyobrazam sobie co by bylo jakby zaczelo tak ostro padac:baffled::confused::no:

aha super,ze wracacie!!Zycze szybkiej przeprowadzki!!:tak:

gosha wszystkiego najjjjjjlepszego!!I spelnienia marzen!!!!!

A co do miszkania za granica...naprawde Was kobietki podziwiam,bo ja bym nie moga mieszkac:no:m mieszkal 2,5 roku i bylo mu dobrze i chcial zebym ja tez z nim tammieszkala ale to zycie nie dla mnie:baffled:

Dobra to biore sie do roboty poki misiek spi;-)
Buzka i zagladne pozniej

Cze Kobiety

Z samochodami jak z chłopami :wściekła/y:. Jak nie przyp... to nie za działa.
heheheheheheh:-):-):-):-):-)
Cześć Dziewczyny! Wpadłam tylko się przywitać i zameldować, że ja już po obronie, więc studia podyplomowe oficjalnie zakończone:-D A teraz zmykam szykować imprezę urodzinową bo dziś mi się trochę gości zwali :-)
Gratulacje!!!!!!!!!!!
my dzisiaj po mega spacerze, 7 km w godzine, z debiutem karmienia na dworze, ale Was przebije - praktycznie pod aresztem sledczym:cool2: nieopodal mieli lawki pod drzewkami, tosmy se piknik zrobili:-p chyba nas nikt nie widzial:zawstydzona/y:

i juz mi nie kadzic prosze, bo jak kazda prawdziwa baba kompleksow i tak mam milion piecset sto dziewiecset:-p

Aha faaaajnie:-):-) jedynie nie zazdroszcze przeprowadzki...

reklama
Do góry