reklama

Kwiecień 2009

hejka
my dzis dzien marudny mielismy:dry: jak wyszlismy na spacer do w polowie mlody zaczal sie drzec, zaliczylismy karmienie w centrum handlowym ale to nic nie dalo:zawstydzona/y: po kapieli dopiero sie jako tako uspokoil i padl w lozeczku:happy2: dzisiaj tez odryl ze piszczenie to calkiem fajna sprawa:-D
klucha no to niezle!:szok: niech wam ten dach montuja bo to nigdy nie wiadomo z ta pogoda:-)
skunkanka to ty chudzinka jestes:szok::-):-) zazdroszcze:happy2:
madzia zdjatka super:-) slicznie wygladalas:tak: a tak w ogole widze ze w tym samym wieku jestesmy:happy2:mlode mamuski:-) i nie martw sie nie jestes sama, ja tez nie lubie jak M wspomina o swoich bylych, cos mnie bierze po prostu:dry:

ja w tym roku tez moge pomarzyc o jakimkolwiek wypadzie:zawstydzona/y: dopiero na nastepny rok planujemy ze na pewno sie wybierzemy w gory polskie do karpacza albo gdzies do cieplych krajow:tak:

reklama
Madziu - piękne zdjęcia i życzę z całęgo serca tak pięknie do końca:tak:.
skunkanka - normalnie modelka :tak:
A mój wyjazd znowu pod znakiem zapytania, bo oczywiście auto :zawstydzona/y:. Wszystko w hamulcach zmienione, ale nie odpowietrzone:zawstydzona/y:. Jutro M jedzie do zakładu żeby to zrobili. Przed wyjazdem w zeszłym roku miałam czołówkę, teraz to. Kurczę przecież cały rok nic mu nie było, a teraz jak na niego liczę to jakieś numery robi :baffled:. Z samochodami jak z chłopami :wściekła/y:. Jak nie przyp... to nie za działa.

Czołem!!!

Nocka minęła spokojnie ,mojej panience ssanie się włączyło jak trzeba.... 2 piersi spija i później ulewa ale przynajmniej śpi ładnie:tak: jak o 6 zrobiła pobudkę to o 8 usnęła i śpi nadal....

Ma_Dunia jaki masz ładny nowy image:-D:tak::-D
Auliya widzę że twój opis też odświeżony.....

Idę oglądać te śliczne fotki...

Obejrzałam i są śliczne - skunkanka niezła sztuka kobiety jesteś!!! a maluszki są naprawdę urocze... ja nie umiam wklejać zdjęć

Ostatnia edycja:
witam babki, u nas noc spokojna
dach przykryli jakas prowizorka na noc ale nie przeciekl bo przeciez padalo.
mala dalej spi wiec mam czas poczytac i zjesc sniadanko

Hejka babeczki.

Ada i madzia obie 1989, też byłąm w Waszym wieku jak urodziłam pierwsze moje dzieciątko, kolejne po dwóch latkach no i teraz Aluś, ciekawe jak u Was będzie mamuśki.

Co do naszych M i wspominania ich byłych to u as ten temat po prostu nie istnieje, jestem zbyt zazdrosna nawet o tak odległe czasy i uważam że co było a nie jest nie pisze się w rejestr, szkoda nerwów.

Klucha, normalnie szok z tym dachem, chyba dzisiaj już go zamkną całkiem?

U nas Alex jakoś dzisiaj w nocy obudził się przed 4.00 i był głodny mimo że zjadł całkiem sporo wczoraj wieczorem, ale zjadł 130ml i poszedł spać dalej kolejna pobudka była dopiero o 9.00, właśnie zjadł i teraz gada sobie w leżaczku do maskotek a ja przymierzam się do porządków sobotnich ale mam takiego lenia że szok.

No nic trzeba się wziąć za to sprzątanie.
Miłego weekendu mamuśki, pa

hej dziewuszki
u mnie pogoda kiepska

odnośnie zazdrości o byłe to niebardzo możliwe bo ja ze swoim jestem odkąd skończyłam 15 lat a on 16:tak::tak::tak: wiec zbyt stare dzieje i byłe mało poważne:-D
juniorem tez wczesnie rodziłam - 20 lat, jako dziewietnastolatka sie hajtałam
ale ten czas leci- w tym roku 10 rocznica ślubu

dziewczyny- zdjęcia przepiekne
skunkanka - laska z Ciebie

reklama
hej
u nas dzis brzydka pogoda, wyglada jakby mialo zaraz padac:zawstydzona/y: mlody marudny jak nie wiem na dodatek obudzil sie o 1 w nocy i jesc wolal:no: a juz byly dwa tygodnie przesypianych nocek...mam nadzieje ze to przejsciowe, moze dlatego bo M wyjechal i Kondzio teskni
ide bo znow marudzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry