Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Piękne zdjęcia i piękna burza. U mnie właśnie leje i słychać pioruny ale jakieś takie marneponiżej zdjęcie burzy, piorun i tęcza, widok z naszej klatki schodowej, przez szybę bo okna się nie otwiera

Ty taka chudzinka i w obwodzie 80??? Ja też uwielbiam moje E i mój mąż równieżmadzia ja tez zawsze mialam wieksze piersi i zawsze sie glupio czulam bo wszystkie kolezanki w gimnazjum mialy rozmiar A a ja mialam Cteraz po ciazy mam 80E i nie przejmuje sie tym zbytnio, tym bardziej ze M je uwielbia
![]()

Buziaki w piętkihejka
a tak w ogole to Kondzio dzis juz 3 miesiace skonczyl:-)
Współczuję... Mam nadzieję, że szybko opuchlizna zejdzie, a maluch wróci do normycześć, u mnie masakra!
po wczorajszym oczku młody strasznie marudny, cały czas płakał, oko napuchło i otwiera je minimalnie (po ilu taka opuchlizna po przetykaniu kanalika powinna zejść?) ciężko nawet zakropić, denerwuje się że nie może go za bardzo otworzyć, do tego ma temperturę 38 - czopek już podany - chyba zadziałal bo młody usnął, i te upały francowate!!! marzę o spacerze w deszczu!!! A noc ciężko... co 2 h wstawanie i kojenie młodego, bo tak skomlał.... no po prostu serce mi się kraje jak widzę jak go boli.
Zdolniachy(...) a mnie chwile w domu nie bylo i normalnie troche sie przerazilam jak weszlammoje psice zrobily sobie z wloczki "pajeczyne" w domu
ciekawe kto to bedzie odplatywal teraz.. nio, ale dodam, ze inwencje tworcza to maja i do tego "pajenczynka" jest dwukolorowa
i nie powiem, ze byly na tyle bezczelne, ze wloczke wyciagnely sobie z szafki, bo to chyba oczywiste;-)

Pewnie, że Cię pamiętamyCzeeeeesc!!!
Pamietacie mnie jeszcze???

A u nas nocka straszna, spaliśmy do 2 potem do 5 przerwa i ostatecznie wstaliśmy o 8... Mała rzucała się na boki i coś tam skomlała, my nie mogliśmy usnąć, to przez tą cholerną pogodę, straszna duchota była w nocy. Więc czuję się "lekko" niewyspana.