reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

MaDunia - to ucałuj Julianka w kolanka z okazji tej wielkiej 5 :-) A co będzie na prezent? Marcheweczka, czy jabłuszko? :-D
Nenius - i dla Twojego kawalera ucałowania :-D

U mnie na obiadek rosół bulgocze, na drugie mam sałatkę z indykiem.

No i to by było na tyle, bo właśnie moja panienka ze spaceru z dziadkiem wróciła (na sygnałach :sorry2:) i domaga się mlecznego cateringu :-D

reklama
A ja wlasnie jem obiad.Misiek wlasnie sie obudzil a m gdzies poszedl...
Moze uda nam sie dzisiaj gdzies wyskoczyc,chociaz pogoda nie za fajna tzn jest dosyc chlodno...
Dobra lece i woadne pozniej:tak:
Buzka;-)

Ma_Dunia buziaki dla solenizanta :-)

ja już u mamy w Katowicach :-) w wolnej chwili nadrobię :-) choć w sumie powinnam się uczyć, bo cała przełożona sesja przede mną ;-) ale zwykle tak jest, że gdy muszę się uczyć, to znajduję zadziwiająco dużo czasu na bb :-D

hello kobitki

mam pytanko co z wit D. dawalam jej krople dziennie ale miala zielona kupke i zatwardzenie odkad jej nie daje (4 dni test) kupki nie zielone i bez zaparc
karmie mala mlekiem modyfikowanym
na 1 sniad mleko 150-180 ml
II sniad 160-180 ml kaszy
obiad zupka 180-200 ml
podwieczorek 100 ml mleka + owoce ze sloiczka
kolacja 160-200 ml mleka z kleikiem kukurydzianym

Dobry Wieczór!!!
Didi i Madzia- Witajcie po długiej przerwie! :happy: Fajnie zobaczyć Wasze rosnące szkraby :-)
Weekend bez A. nareszcie dobiega końca, jutro rano już będzie z nami... cały jeden dłuuugi dzień. We wtorek znów na półtorej doby nas opuści :-( Ech, taka praca. Dobrze, ze niedaleko domu i przy każdym spacerze mozemy go odwiedzić, bo po takim weekendzie Ania chyba by go nie poznała na początku ;-)
Jutro ważne rozmowy przed nami - proszę o trzymanie kciuków :tak:
Powodzenia Gosha w pracy - chociaż nie zazdroszczę Ci rozstania z synkiem :-(

Dobrej i spokojnej nocki życzę!
I podkreślam - NIE CHCE JUTRO PIERWSZA SIE Z WAMI WITAC !;-) (czyt. "Aniu, nie budź mamusi znów o 4:30 " :sorry:)

reklama
Do góry