Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marchewka. :-) Wciął drugią połowę słoiczka.MaDunia - to ucałuj Julianka w kolanka z okazji tej wielkiej 5 :-) A co będzie na prezent? Marcheweczka, czy jabłuszko?![]()

Wielkie buziaki dla Alexa! :-)A My dzis mamy 5 mies- ale ten czas leci.
Kciuki zaciśnięte! :-)Jutro ważne rozmowy przed nami - proszę o trzymanie kciuków![]()
W tygodniu to nam nie przeszkadza, bo trochę się jeszcze poprzytulamy i pobawimy i po 7 wstajemy, ale w weekend mógłby dać nam dłużej spać. 
: jedzenie – czasem kilkuminutowa drzemka – zabawa 1-2h – drzemka 30min.-1,5h - jedzenie. Jeszcze są od tego odchylenia, ale zauważam coraz większą regularność, no i Julian wypracowuje to zupełnie sam. 
Jakoś nie są to moje klimaty. Poszliśmy więc na stary rynek na mrożoną kawę i było całkiem przyjemnie. 

... kochana ta moja córeczka:-)

a dzisiaj rano obudziła sie na brzuszku
witam o poranku
moje ranne wstawanie zaczyna sie o 6 codziennie mala o tej godz punktualnie urzadza sobie jak to moj P mowi poranne gawedyi nici juz z spania
co do kupek z slzem to sa 2 opcje lbo przeziembienie..albo zabki tak samo przy kupkowaniu w kolorze zielonym wiec Madzia kupka zielona to moze byc pojawiajacy sie katarek ale raczej nie wit D
u nas ok ..za oknem szaro buro i onuro i czasami pada albo leje
Klucha kochana dziekuje za zyczonka urodzinowe
a my szukamy domku wczoraj ogladalismy jeden bungalow ale tragednia ...a fuuujwiec dzisiaj ciag dalszy i mam nadzieje ze cos nam wpadnie w oko bo mieszkamy chwilowo na jednym pokoiku u kolegi..a tam lozeczko..lozko i materac na pdlodze a dookola pelno naszych workow z rzeczami .tv..polki i kartony normalnie jak na smietniku...aaaa...obysmy do konca byli juz na swoim
no i wszystkim 5 miesiecznym maluszkom buziaki w czolka..:-) a niedawno sie rodzily a teraz taaakie duze sa te masze szkraby
didi katarek odpada...moze te zabki albo poprostu brzusio przyzwyczaja sie do co i raz nowych potraw...albo pietrszka lub seler z zupki
Cała jest w krosteczkach. Byliśmy u pediatry, ale ona stwierdziła, że najprawdopodobniej to atopia, z czym chyba się nie zgadzam. W czwartek idziemy do dermatologa. Młoda się nie drapie, ale tych kropek przybywa. W dwóch miejscach zrobiły się takie czerwone plamy. Miałam zrobić zdjęcie tego czegoś, ale dziecko nie chce dać sfotografować szyi i się wierci. Jak uśnie, może ją dopadnęZła jestem, że wizyta w czwatrek, ale jakoś wytrzymamy, mam nadzieję. Dodam: karmię tylko cycem i jem to co zawsze. Nic nowego. Dlatego się zastanawiam, czy alergia może się ujawnić po 5 mcach życia? Macie jakieś pomysły/doświadczenia?