reklama

Kwiecień 2009

reklama
Najlepszego dla mam !

Hej mamki U nas dzis byc moze grill jezeli pogoda sie nie pogorszy :) Mmmm juz jestem glodna :)
Ja mam dom wysprzatany Tylko pranko nastawic i na obiadek Leczo mam :))
Noo a moja mala dzis idzie sobie wybrac mate edukacyjna Mam juz na oku 3 :))
Zobaczymy ktora jej bedzie odpowiadac najbardziej :)
Zycze udanego dnia mamki :))

Byeee babki

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane !!!!!!!

DZIĘKUJĘ Wam wszystkim bardzo bardzo mocno za pamięć
i wszystkie ciepłe słowa i życzenia! Jesteście wspaniałe!!!

Wczorajszy dzień wspaniały!

Rano fryzjer i kosmetyczka - rezultat baaardzo mi się podobał (i nie tylko mi ;-):-)) - zresztą pozwolę się Wam na ten temat wypowiedzieć po obejrzeniu wątku zdjęciowego ;-)
W domu nakarmiłam Anię, poubierałyśmy się i do Urzędu.
Pogoda nawet dopisała, nie było słońca, ale nie padało i było dosć ciepło.
Po ceremonii zaślubin ja, mój mąż :happy: i córeczka pojechaliśmy do fotografa. Zrobili nam 3 pozy, zobaczymy co wyjdzie.
Następnie wróciliśmy do domu do gości na przyjęcie. Była tylko najblizsza rodzina, rodzice, rodzeństwo i moje dwie przyjaciółki.
Popołudniu spacer z Anią.
No a później, kiedy goście sobie poszli, ściemniło się..... małżeństwo zostało skonsumowane, hi hi hi ;-):-D

Narazie to tyle, uciekam bo mi córa czka z leżaczka, więc trzeba wkroczyć z herbatką :tak:

Pozdrawiam!!!
A później wkleję foty.

Hello kochane
Jak żyjecie??

Przede wszystkim dla diabliczki83

Niech piękny wasz świat
Da wam życia sto lat
Radość, miłość – piękne słowa,
To Wasze szczęście i ozdoba,
Więc Bóg od ołtarza
Niech troską Was obdarza.

Tego w dniu ślubu
życzy Madzia z Simran

U nas...hm???
Moje dziecie to szatan w ludzkiej skorze...
Co z tego ze zasypia o 19 jak w dzien daje w kosc...
Odkad zaczela przekrecac sie na boki i brzuch jest nie do zycia..daje jej mleko ta pije z figurami...albo lapie sie sztachetek łóżeczka i podnosi sie...jezu...ja wymiekam... A maz jeszcze za miesiac wraca...a moja mama tez juz nie wyrabia...

Ostatnia edycja:
Madzia - odkąd moja córunia nauczyła się przewracać na brzuszek, też szaleje przy karmieniu: je, je, e, potem się obraca, rozgląda, gada z lampą, znów je... a na koniec przewraca się na brzuszek i zadowolona uśmiecha :-)
W wannie podczas kąpieli też trzeba ją uważniej trzymać, bo próbuje fikać na brzuch. A tak kiedyś tej pozycji nie lubiała.
No ale to wstęp do ganiania za dzieciakiem - najpierw raczującym, potem chodzącym ;-)

reklama
hej:)
na chwilke zajrzalam, napisze cos przy okazji:sorry2: dzionek minal spokojnie, mlody jak nauczyl sie przekrecac z pleckow na brzuszek tak robi to caly czas:baffled:wystarczy ze poloze go na pleckach a on za minutke lezy na brzuszku zazwyczaj z jedna noga miedzy szczebelkami lozeczka:dry: oczywiscie wzywa wtedy mnie bo denerwuje go ta pozycja i sam jeszcze nie umie odwrocic sie w druga strone:baffled: najgorzej jest rano, jak budzi sie ok 5, dostaje cyca, klade go z powrotem i on zaczyna fikac po lozku, wtedy ledwo zdaze sie polozyc i juz musze wstac by go poprawic:sorry2:ehhh i tak mam do ok 10 dopoki nie wstane:zawstydzona/y:
M wlasnie oglada film a ja powoli szykuje sie do spania:happy:
diabliczka my przy karmieniu mamy tak samo- mlody troszke poje a potem co 5 sekund sprawdza czy aby lampa na suficie jest na swoim miejscu :-D
dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry