reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie.
Ja coraz rzadziej tu zaglądam ale naprawdę nie mam czasu.
Gratuluje ząbków.
Chorowitką dużo zdrowia życzę.
Ja słomiana wdowa jestem od 1,5 miesiąca i nie wiem kiedy przestane być :no:

reklama
W zasadzie powiem tylko dobranoc kwietniówki.
Jestem przemęczona , niewyspana i zarobiona po uszy. Nad głową siedzą mi kolejni chetni do kompa ;-) a ze obiecalam średniakowi 10 minut przed snem ... siła wyższa :-)

hejka ja rowniez dolaczam do zalatanych mamus, Kondzio coraz bardziej marudny chyba zabki coraz blizej i dlatego. W nocy budzi mi sie raz i nie moze usnac dopiero jak dam cyca to jest spokoj, a pozniej budzi sie wczesnie ok 5-6 i tak pozniej co 2 godziny:zawstydzona/y: a zawsze spal cala noc i budzil sie ok 7-8:baffled: ehhh niech te zeby juz wyjda:sorry:
za dwa tygodnie przeprowadzka (znow:-p) ciekawe jak Kondzio sie bedzie czul w nowym domku, w koncu bedzie mial swoj pokoik:tak:w srode idziemy na sprawdzenie wagi a za 2 tyg na trzecie szczepienie:-p poza tym Konrad jezdzi juz w spacerowce na pollezaco i podoba mu sie poki co bo wszystko lepiej widzi:-)
oki spadam bo M chce jakis film obejrzec, dobranoc:happy:

Hejka!!!

Doczytałam wszystkie wątki:tak::-):tak::-).Jestem wielka:-D:-D:-D.... normalnie nie mogę pozwolić sobie na taką przerwę w czytaniu i pisaniu....

Ucho lepiej leki działają,Konstancja ma kolki w wersji mega...przez maminą głupotę.Mam nadzieję że dziś będzie lepiej....

Wszystkim życzę miłego dzionka!!!!!!!

Cześć. :-)

Nie wyobrażam sobie żeby mój M wyjechał na kilka tygodni, masakra. :confused2: W przyszłym rok wyjeżdza na miesiąc do pracy w Hiszpanii, ale zabiera nas ze sobą. :tak:

Dzisiaj ciąg dalszy czekania na kuriera. :wściekła/y:

Miłego dnia. :-)

Witam się i ja tutaj!
Nie mam czasu was tu poczytywać, a dużo fajnych wiadomości.
Patewka - dzięki za info o tych szczepionkach:tak:, słyszałam o tym już wcześniej ale nie wiedziałam jakie i z jakich firm. I co teraz robić :eek: - świadomie dawać dziecku świństwo:szok:. Nasze państwo jest niemoralne :crazy:.
Ma_Duniu - wspaniale masz z tym wyjazdem - aż zazdroszczę

Dziś jadę z moją najdroższą sąsiadeczką na zakupy - fakt, że tylko spożywka, ale zawsze. Czekam teraz aż niunia wstanie. Pozdrawiam

reklama
Hejo mamy dizen mi dzis minal zakupowo ! Byl szal shoppingu :)) Od czasu do czasu mi sie tez cos nalezy :)) A malenka troszke harczy ale wszystko z nia ok Taki jakis wirus panuje ;/
Misiak ma dalej wolne wiec spedzamy czas razem :) Obiadek byl zrobiony Pojedzona jestem na maxa a pozniej kolacyjka Pity :)) I jakis fajny filmik ii prztyluansko :))

Milego wieczorku mamy :))

Dobranoc kochaneczki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry