Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Konstancja właśnie wstała i płacze....uciekam!!!!
ciekawe czy chociaz cos przytyl????? 2 tyg temu mial 5.59 kg moze ma to 6 kg
niestety tu nikt sie nie przejmuje i samemu musze go warzyc. Od urodzenia byl tylko 2 razy warzony przez lekarza wiec kicha
Wogole ostatni raz widzial lekarza na swoim badaniu jak mial 3 mies i dostal szczepionke teraz ponoc jest spodkanie jak skonczy 8 mies.

Chyba skończyłyscie 5 miesiąc? Zaczynacie 6 ;-)
takie małe przejęzyczenie
ale ten czas leci, wczoraj byłam zobaczyć miesięcznego maluszka od kuzynki, matko jakie maleństwo
Mój maluch jak się urodził to nie był taki malutki 
jak do wieczorka nie przejdzie to już się na drugi spacerek nie wybierzemy:-( Ja już po spacerku...znowu mnie ulewa złapałajak do wieczorka nie przejdzie to już się na drugi spacerek nie wybierzemy:-(
Ech...po za tym jestem teraz u teściów w Polsce dwa tygodnie....i teściowa doprowadza mnie do szału- ma tysiąc trzysta dobrych uwag i zaleceń...a jak się grzecznie powie, że się ma własne zdanie i nie zrobi po jej myśli to baba ma focha, trzaska drzwiami i mówi, że jesteśmy niewdzięczni, a ona wie lepiej bo dwoje wychowała...na szczęście mój M. jest po mojej stronie...ostatnio nawet jej powiedział, że jak tak bardzo chce dziecko wychowywać to niech se swoje trzecie zrobi...