Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wtorkowo!!!!
U nas końcóweczka katarku więc na szczepienie będzie OK...wysypka w niewielkim odwrocie.Zębisków nadal brakale mama służy jej jako ścianka wspinaczkowa...alpinistka czy co
Miłego dzionka życzę!!!!!!
Dzień dobry:-) Ala czuje się już prawie zdrowa więc jestem szczęśliwa. Co do raczkowania-tyłek do góry wystawia i jedna nogę podciąga...gorzej z druga noga![]()
A ząbków dalej brak...i nic nie zapowiada żeby w najbliższym czasie były![]()
witam i ja
buziole miesieczniakom
ja nudy w domu nie wyspana ale bardziej z tego powodu ze czas zmieniony i hanut wstaje o 7 a nie o 8
heja laski!!!
buziolki dla pólrocznej córeczki Almani.
u nas sa juz dwa ząbki....ale drugi wychodzi w bolach i cierpieniu. Filip marudzi i placze. Ale do przezycia ;-);-);-)
Ja tez padnieta jestem i tak jak ty klucha przez to przestawienie czasu, bo Filipek zamiast o 7 wstaje o 6. Wiec ciesz sie, bo masz lepiej ;-);-);-)

Ojj gratulacje z okazji polmetka) U nas Nadinka ma juz dwa zabki i widac cos sie dzieje na tym trzecim dziaselku ahh a co do raczkowania to odpada Nadina niecierpii lezec na brzuszku wszystko robii aby tylko nie byc w tej pozycji wiec mysle ze bedzie troszke trudniej z raczkowaniem ale siedziec juz ladnie siedzii sama
)
A ja dziewczyny jestem chora katar kaszel i bolace gardelko Nadince juz przechodzii katarek ale w nocy kilka razy tak nie ldnie zakaszlala ide dzis wiec po syropek)

no to rzeczywiscie nie powinnam narzekac ale jak sobie przypomne ze byl czas kiedy hanut wstawala o 9 czasem 10 to mnie skreca.
wczoraj przetrzymalam ja do 20 i myslalam ze pospi dluzej ale nie