Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylcia hehe siema sąsiadka:-)
Zreszta - nauczylam sie patrzec mniej krytycznie na postepowanie innych - bo nie sa mna i postepuja inaczej niz ja 
, tzn. zrobiłam pyszną kolację, posiedzieliśmy w trójkę na kanapie, potem popłożyliśmy Juliana spać, obejrzeliśmy film i na końcu mnie zmorzyło...
Nawet fajerwerki przespałam, nic nie słyszałam.

No to ja jestem wyrodna do bólu matkaA tak w ogóle to doznałam dziś szoku... Weszłam na nk i patrze na ostatnio dodane zdjęcia, a tam moja znajoma dodała zdjęcie ,,sylwestrowe" z miejskiej imprezy- koncertu itp.na tle pokazu fajerwerków z dzieckiem 10 miesięcznym w wózku.... no moim zdaniem o godz 24 to miejsce dziecka jest w domu, jeszcze mróz , głośno itp. Wydawać by się mogło, że dorosła kobita.... a taka głupia...![]()

trójki dzieci z resztą

.O 20 szłam z K i całą ekipą dziecięcą na sylwestra do kumpelki w śnieg i mrozik a o 3 w nocy wracaliśmy też piechotką pięknie padało śnieżkiem było całkiem fajnie i dodam że 45 minut spacerkiem w jedną stronę.Wolę się przejść pieszo niż jechać autem w taką pogodę...