Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i szybiecj sie robie glodna, ale nie tak w zeszym tygodniu.
.
)
i jest mi mokro (aż się zaczęłam bać czy to nie wody ale chyba to głupota, nie?)witam. dopisuję się do tego miłego wąteczku:-) 10.08.08 ujrzałam na teście dwie kreseczkijestem bardzo szczęśliwa:-) według kalkulatora czas porodu przypada na 23,24 kwiecień 2009 - 10 dni po moich urodzinach
mój najwspanialszy prezent:-)
Moje dziecię śpi a ja sobie prasuję. Musiałam zrobic przerwę bo strasznie mnie plecy boląCzy wy też to macie???

witaj Paulinkus, gratuluję 2 kreseczek), podobnie jak ty też będę miała prezent pourodzinowy bo termin mam na 6 kwietnia a 24 urodzinki 3 kwietnia

Cześć.Chciałam się dopisać do kwietniówekTest robiłam 2 tyg. temu.,ale chwalę się dopiero dzisiaj.Poprzednią ciążę straciłam:-( Teraz z ogłaszaniem czekałam, aż zobaczę bijące serduszko.
Mam już takiego jednego trzyletniego łobuza w domu i małego aniołka w niebie.Także ciąża trzecia.
Witam i pozdrawiam wszystkich.
Pa.
czesc miło mi sie przyłączyc.:-)
Dziewczyny powiedzcie mi prosze,czy juz poinformowalyscie rodzine o fasolkach ?? Bo zastanawiam sie kiedy mam podzielic sie ta nowina z rodzicami... nie wiem,czy nie czekac do 12 tygodnia?![]()
a dzisiaj dałam znać przyjaciołkom i szefowi 
Ktoras z Was dziewczyny zamierza isc do szkoly rodzenia ?![]()
dziewczyny ja mam brdzo wiele do powiedzenia tylko to jest tak ciezkie i trudne dlam mnie,ze nawet mi sie odechciewa pisac.Generalnie mam beznadziejnego i nieculego meza.Dla niego kasa jest chcyba nr.1moja ciaza to dla niego ogromny problem.No tak jakbym to ja sobie sama zrobla.Z Antkiem jak bylam w ciazy to powiedzialam jemu i sobie,ze na sile to ja nie bede z nim wychowywac dziecka,ale jesyesmy razem.Nie jest koszmarnie tylko to jego podejscie do zycia powala.
Poronilam i od poczatku do konca sama bylam ze swoim bolem i cierpieniem.Jedynie Antek mnie wspiera.Maz jest zazdrosny,ze tylko ja sie dla malego licze,ale jak ma byc inaczej skoro on nazywa go cyckiem mamy i krzeyczy na niego.
No to tak po krotce.
Teraz czekam na Fasole i co bedzie to nie wiem....?

Witam kwietnioweczki 2009, milo mi was poznac.
ja jestem kwietniowa mama 2007 i wedlug wyliczen przyszla mama kwiecien 2009.:-)
Cześć, mam nadzieję że można się dołączyć :-). Mamy termin na 5 kwietnia (choć pierwszy Maluch meldował się 3 tygodnie przed terminem:-)....), na razie wyliczany - do ginekologa 25.08.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!
Za nic w świecie nie wiem czy się wstawią suwaczki, bo w życiu nie wstawiałam, ale spróbuję![]()
No to ja też się witam i mam nadzieję, że mogę się dopisać :-)
Kurcze codziennie wchodzę na forum i sprawdzałam też czy jest już wątek Kwiecień 2009. No i dopiero dzisiaj zauważyłam, że jest poniżej
Właśnie przeczytałam 40 stron, które już zdążyłyście napisaći zrobiło się trochę późno
.
Jutro napiszę więcej o sobie.
Dobranoc!
Hej kobietki:-) gratulacje dla Wszystkich przyszłych mam:-) ja mam nadzieję, ze też jestem w waszym gronie...choć niedługo wszystko sie wyjaśni...gdy byłam na ostatnim usg byla połowa 7 ty, ale lekarz twoeirdzi że połowa 6 , a nie było widać dzidziusia:-( dziś mam wizytę u lekarza, a usg może w środę... mam nadzieję, że wszytsko jest ok...mimo strachu staram się o tym nie mysleć i cieszyć się nasza upragnioną dzidzią:-)

Witam Was serdecznie i chciałabym dołączyć do grona jako przyszła kwietniowa mama. Podczytuję Was od kiedy wyszły mi na teście dwie kreseczki ale zaparłam się że przed pierwszą wizytą nikt się nie dowie :-) (oczywiście oprócz wspólnika). Termin wg OM na 4.04, ale wg USG pokazało +/- 5tyg (w czwartek) to do suwaczka sobie uśredniłam i wzięłam 11.04 ;-).
Mam na imię Magda, mieszkam w Olsztynie i jestem już mamą 2,5 rocznego Krzysia.
hejka kwietniuweczki
mojego niesfornego 2,5 latka szykuje do przedszkola mam nadzieje ze bedzie wszytsko wporzasiu....najbardziej przerazaja mnie chorubska ktorych nie da sie uniknac....
, Daria też zaczyna przedszkole zaraz po naszym powrocie z wakacji (czyli od drugiego tygodnia września) i też strasznie się boję tych chorób