Czesc Mamuski,
macie racje,Mohery to najgorszy gatunek kolejkowo-autobusowy!!!!!!!!nie ustapia, nie przepuszcza i tylko patrza tymi pelnym zlosci oczetami

szkoda gadac ale dziwne ze stare babska nie pamietaja jak same byly w ciazy ....
no coz swiata nie zabawimy najwazniejsze ze to gorliwe katoliczki ktore co niedziela zasiadaja w pierwszych rzedach i bija sie w piersi w kosciele
no u mnie troche swiat wrezcie.Dwie salatki odciachane,sledzie zrobione,karp dokonal zywota i teraz spoczywa w cebuli.Tylko moglam troszke bardziej odsprzatac ale juz nie mialam jak.Poza tym chyba musze zaczac sie oszczedzac.Dzis w pracy zlapal mnie straszny bol brzucha i wlasciwe caly czas cos tam czuje
Nie umiem stwierdzic czy jest to jescze ok czy juz to jakis sygnal ze cos sie dzieje...
No nic dziewczynki,jak by mnie tyu juz nie bylo to zycze Wam wszystkim cuuuudownej Wigilii,milej atmosfery rodzinnej i spokoju.Odpoczywajcie i cieszcie sie ze wspolnych chwil.Za rok bedzie jeszcze fajniej bo juz o jedna osobke wiecej:-):-):-)---ja sie juz nie moge doczekac, czemu ta ciaza taka dluuuuga??
macie racje,Mohery to najgorszy gatunek kolejkowo-autobusowy!!!!!!!!nie ustapia, nie przepuszcza i tylko patrza tymi pelnym zlosci oczetami

szkoda gadac ale dziwne ze stare babska nie pamietaja jak same byly w ciazy ....
no coz swiata nie zabawimy najwazniejsze ze to gorliwe katoliczki ktore co niedziela zasiadaja w pierwszych rzedach i bija sie w piersi w kosciele

no u mnie troche swiat wrezcie.Dwie salatki odciachane,sledzie zrobione,karp dokonal zywota i teraz spoczywa w cebuli.Tylko moglam troszke bardziej odsprzatac ale juz nie mialam jak.Poza tym chyba musze zaczac sie oszczedzac.Dzis w pracy zlapal mnie straszny bol brzucha i wlasciwe caly czas cos tam czuje

Nie umiem stwierdzic czy jest to jescze ok czy juz to jakis sygnal ze cos sie dzieje...No nic dziewczynki,jak by mnie tyu juz nie bylo to zycze Wam wszystkim cuuuudownej Wigilii,milej atmosfery rodzinnej i spokoju.Odpoczywajcie i cieszcie sie ze wspolnych chwil.Za rok bedzie jeszcze fajniej bo juz o jedna osobke wiecej:-):-):-)---ja sie juz nie moge doczekac, czemu ta ciaza taka dluuuuga??

zwlaszcza na poczcie i w banku.. inna sprawa, ze faktycznie pare razy mi sie zdarzylo postac w kolejce w kasie z pierszenstwem, a przedemna sami mlodzi ludzie byli