reklama

Kwiecień 2009

Hejka, ja też witam śniadankowo i leniwie. Wstałam najpierw o 5 wyszykowałam rodzinkę i wskoczyłam do łóżeczka spać dalej, dopiero wstałam, ale mi doooobrze.

Jutro rano mamy usg 4d, już nie mogę się doczekać, mam tylko nadzieję że synuś nie będzie zbyt duży i jeszcze co nieco nam pokaże, najbardziej zależy nam na zobaczeniu czy aby nie odpadł Mu siusiaczek.

Kina1409- maleństwo rośnie w Twoim brzusiu, mój olbrzym miał w 23tyg 750g i 30cm bez nóżek. Ale już wtedy lekarz mnie uprzedził że może być cesarka jak dalej tak będzie rósł,hmm, a to już nie fajnie.

No to czekam z niecierpliwością na wieści z dzisiejszych wizyt.

Bluebell- ja też czekam na kaskę z zusu za zwolnienie lekarskie, wtedy chyba skończę zakupki dzidziowe w końcu.

No dobra, to ja zmykam się myć, ubierać i na zakupki śmigam, pogoda dziś chyba nawet nawet.

reklama
Cześć.
Ja też już po śniadanku i kąpieli.W nocy mój zatruty ząb dał sie we znaki,ale wziełam paracetamol i przeszło.Na szczęście to moja pierwsza tego typu tabletka w ciąży.Ide ogarnąć mieszkanie i może w końcu się ubrać :zawstydzona/y:

A ja jak zwykle po przerwie... czesc Kwietnioweczki:) widze, ze robicie juz zakupki dla dzieciaczkow? ja sie jeszcze jakos wstrzymuje, nie wiem, czy to te przesady, czy co...Sny mam jakies takie, bol w pachwinie nie dal mi spac, zasnelam porzadnie dopiero kolo 6 i wstalam pol godziny temu:tak:
Milusiego dnia!!!

Kina1409- maleństwo rośnie w Twoim brzusiu, mój olbrzym miał w 23tyg 750g i 30cm bez nóżek. Ale już wtedy lekarz mnie uprzedził że może być cesarka jak dalej tak będzie rósł,hmm, a to już nie fajnie.
no moj maly w 25 tyg mial 1041g :szok: 34 cm z nozkami
i teraz jak mi cukier zaczl podwyzszac sie to sie boje o malego rozmawialm o tym z lekarzem i mowil ze niby jak maz byl duzy to nie mam sie czego obawiac ze cukry sa pod kontrola ale ja i tak jakos sie boje z oli tez sie modlilam zeby za duza nie byla no i miala 3320 a tu lekarze daja jemu wage koncowa 4200-4500 no chyba ze teraz mniej bedize przybieral

aga widze ze dzis opchodizmy Twoje urodzinki wiec przylaczam sie do zyczen dziewczyn wszystkiego najlepszego :-)

no ja tez musze meza wyciagnac na ogladanie wozkow bo nie wiem jaki chce i jaka kase szykowac na wozek moze jutro podjedziemy do jednego sklepu co maja mase wozkow roznych firm

Frezja i Gabi dajcie znac jak po wizytach waszych

Hej!
Ja dzisiaj wstałam po 9, zrobiłam sobie kawkę z mlekiem, śniadanko i z powrotem wróciłam do wyrka.Wcześniej któraś pisała o podłożeniu poduszki między nogi, by lepiej się spało. Wczoraj tak zrobiłam, bo usnąć nie mogłam, ale poduszka chyba była za gruba, bo jeszcze gorzej było. Muszę chyba kupić na allegro poduszkę "rogala" może to pomoże i przyda się przy karmieniu.
Wszystkim dziewczyną, co dzisiaj mają wizyty życzę dobrych wiadomości.

Bluebell- fakt bolało strasznie jak się przewróciłam, a wyglądało to tak niewinnie bo ja po prostu poślizgnęłam się i usiadłam na pupę z tym że potem nie mogłam się podnieść pojechaliśmy do szpitala i kazali leżeć, 9 dni później zaczęłam rodzić, koszmar, ta kość już się zaczęła zrastać a podczas porodu znowu się rozchodziła, masakra, ale może dzięki temu urodziłam w 20 minut. Teraz wydaje mi się że jak synuś już jest taki duży to mnie chyba uciska na dole gdzieś i mnie to spojenie łonowe boli, czasem tak mocno że nogami nie mogę ruszać.

Assiia- mi gin mówił że z moją budową to dzidzia max 4200 może mieć żebym naturalnie rodziła, jak będzie większy to cesarka. Dziewczynki rodziłam obie miały 3100.

Dziewczynki mam jedno pytanko: miałyście cytologię robioną w ciąży? Ja nie miałam i właściwie nie wiem, czy ona będzie później czy wogóle? Jak coś to sie upomnę, bo widzę, że mój doktor to straszny sklerotyk jest, na początku mówi coś a później zapomina :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry