Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihihi
i jutro właśnie wybieramy sie na glukoze blleeeeeeee ale cóż trzeba to przejsc i we dwie zawsze raźniej
chyba że Malutka mi priorytetem prześle zs Krakowa hhihihihh

Mam zamiar dzisiaj zrobić z nią oponki serowe, bo ona uwielbia różne kulinaria uskuteczniać.

Moje dziecię choć płci męskiej uwielbia ze mną gotować, zwłaszcza jak jest rozbijanie jaj i mieszanie ciasta
- a daję mu dużo wolnej ręki;-) a oponki brzmią pysznie i mniemam że się je jakoś smaży
bylismy z psami u weta i wysiedzialam sie tam chyba ze 2 godz.. umeczona strasznie wyszlam stamtad.. a jeszcze byla niezla akcja, bo jakas babka przyszla z kotem i zaczal on wymiotowac.. mnie odrazu tez cofnelo
maz stwierdzil, ze odrazu zmienilam kolor na twarzy
na szczescie wizyta w gabinecie trwala dosc krotko, ale dowiedzielismy sie, ze w naszej sytuacji najlepiej bedzie nam wykastrowac psiura (mamy w domu psa i 2 suki).. myslelismy o zastrzykach przeciw cieczce, ale bokserki maja to do siebie, ze po tych zastrzykach choruja na jakies zapalenie gruczolow mlekowych, a leczenie tego jest bardzo kosztowne pozniej.. takze nasz psiur raczej bedzie niezadowolony z tego powodu, ale coz zrobic;-)
:-( wogule niechce mi sie jesc, nic od rana jeszcze nie jadlam, a jak pomysle o czymkolwiek do jedzenia, to mi sie niedobrze robi
teraz nawet chyba na slynne u nas KFC bym sie nie skusila
troszke mnie juz to zaczyna martwic, bo jeszcze niedawno mialam takiego pacmana, ze kazde ilosci potrafilm jesc..
Cytologie też robiłam chyba w 10 tyg. i jestem w II gupie![]()