reklama

Kwiecień 2009

Witam z rana!!!

I od razu się pochwalę, że dopiero wstałam. :-D Oj jak cudownie tak się wyspać ....

Dziewczyny co do waszego narzekania na pranie, to ja właśnie w pon. po powrocie miałam 3 pralki i jakoś to zniosłam. U mnie o wiele gorzej jest , a wrecz tragicznie z prasowaniem :crazy: nienawidzę tej czynności. A więc wczoraj prasowałam chyba z dwie godziny i tak nie skończyłam. Ale to prasowanie popsuło mi humor i przyznaję się bez bicia, że potem taka wredna do męża byłam , bo większość to jego koszule były. :dry:

Frezja i Gabi trzymam kciuki mocniutko i dajcie znać!!!!:blink:

reklama
Dzień dobry kwietniówki!
Ja mam 3 dni dostępu swobodnego do kompa, mój M. pojechał na uczelnię ;-) Życzę wam wszystkim miłego dnia i tu przed wami obiecuję sobie, że nie pójdę dzisiaj do KFC... :tak:

Witam was kwietnioweczki:tak:
ja dziś wstałam , a raczej zwlokłam sie z wyrka. wstać mi sie nie chciało, bo zimno w domu na maxa( co sie z piecem stało, i jak mąz napali to za chwile wszystko sie dusi i nie chce palić, wyczyścil juz komin, kupiłam nowy sterownik do pieca i nic nie pomogło) w domu mam max 15 st ciepła:-(:-(pozyczyłam taki piecyk cos ala farelka tylko wiekszy ale grzałam u dzieciaków w pokoju , żeby chociaż im było ciepło.
Wczoraj byłam u gina , robił mi wszystkie pomiary (serduszko , mózg, nerki żoładek) wszystko rozwija sie prawidłowo:tak::tak: mały smyk ma 21 cm i waży 550 gr:tak:Chociaż jedno co mnie cieszy. A i nagral mi filmik, ogladalam go wczoraj chyba z tysiąc razy:tak:

Dziewczyny, dziś dzień taki piękny, a ja coraz bardziej leniwa. Właśnie wybieram się z córcią na zakupy. Mam zamiar dzisiaj zrobić z nią oponki serowe, bo ona uwielbia różne kulinaria uskuteczniać. Ale od poniedziałku puszczę ją do przedszkola, bo widzę, że się nudzi mopsiara :-). Tylko mnie eksploatuje :sorry:, a ja nie daję rady:baffled:.
Frezja i Gabi dajcie koniecznie znać po wizycie!
Ja jutro wybieram się na glukozę, bo dopiero wczoraj przyjęłam ostatnią dawkę specyfiku "dowcipnego".:rofl2:
Do usłyszenia po powrocie:happy:

witam sie sennie sniadankowo! tak mi sie chce kawki ze szok ale nie ma mleka...Aniloku nie jestes sama u mnie tez jutro wyplata z czego polowa pojdzie na poczcie w sina dal :zawstydzona/y::-(
Aga z tego o widze to mu juz dzis obchodzimy Twoje urodzinki wiec stoooo laaattt i bezproblemowego porodu :tak:
jesli chodzi o kfc to ja uwielbiam zingera --- no pychotka po prostu ale niezle mnie o zalatwilo jak mieszkalam w UK.Spodnie z tego okresu nosze do dzis :szok:
Malutka moje miesnie rano tez postanowily mnie przywitac na maxa-wyskoczylam z wyrka jak poparzona tak mnie spielo..z reszta zawsze mialalm z tym problem
kina1409 malutkie to Twoje dzieciatko-moze wiec porod bedzie latwiejszy no i ubieraj sie cieplutko
Wszystkie Dziewczynki ktore maja dzis wizyte mocno sciskam i bedzie dobrze,napiszcie potem jak zdrowiutkie i piekne sa wasze dzieciaczki i jakie macie ladne i pozamykane szyjki macicy :-D:-)
czekam na wiesci

reklama
a ja wcinam sniadanie...hihi

:szok::szok::szok: śniadanie :confused::-D:-D ja idę obiad szykować hihihihi :-D

Dzięki dziewczyny.

Mamy zamiar pujść do sklepu obejżeć wózek na który się napaliliśmy, czy na żywca też się nam będzie podobał czy też odwidzi się nam :confused:

Wiecie co, mam jakiegoś doła od wczoraj, i to chyba przez to, że teście jadą na weekend do szwagierki, która mieszka ok 500km od nas. Pytał czy nie pojechalibyśmy też, ale mu powiedziałam że ja nie dam rady taki kawał w 5-tkę w aucie jechać:no: i w sumie pomyślałam żeby zaproponować mężowi aby pojechał z nimi bo przecież wiem jak jest zżyty z siostrą, tyle że mnie wyprzedził pytaniem: "co ty na to żebym pojechał sam" a ja sobie ubzdurałam że jak już chciał zapytać to mógł to zrobić inazcej :baffled:

Boże jak mnie wkurzają te moje humorki :crazy::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry