ada1989
Mama Konradka :)
a ja wlasnie wcinam kogel mogel :-)Hej kochane!!
Ja właśnie zjadłam pół litra lodów, mniam!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja wlasnie wcinam kogel mogel :-)Hej kochane!!
Ja właśnie zjadłam pół litra lodów, mniam!!!
Ale się bidulka drapała
hi hi ja mieszkajac jeszcze z rodzicami w swojej karierze mialam jednoczesnie 2 psy, 2 chomiki, krolika, rybki i patyczaka i powiem szczerze niewiem jak oni to zniesli;-)inna sprawa, ze nie wyobrazam sobie przy naszej suni innych zwierzakow w domu, bo ona by je zameczyla
mielismy kiedys ptaszka, nawet niedawno to bylo i zginal smiercia tragiczna
hi hi do mnie tez pasuje, z tym ze u mnie ze spaniem krucho, za to nic mi sie niechce
no tak wlasnie mi sie zdawalo ale to nam raczej nie zaszkodzi[B pisze:ada1989 [/B]z tego co czytalam kiedys nie powinnysmy jesc kogla mogla.. choc przyznam szczerze, ze mnie coraz wieksza ochota na niego bierze;-)
a teraz to bym zjadla wlasnie lody
mam nadzieje, ze chociaz ta dzidziunia w brzuszku jak juz sie z niego wydostanie to bedzi troszke spokojniejsza bo chyba oszaleje. musze uciekac, bo zelazko sie nagrzalo pa
leń ze mnie straszny sie zrobił. Ale cóż kiedy sobie poleniu****emy jak nie teraz
ale byle do kwietnia, dam rade grunt to pozytywne myślenie.
hi hi ja od przedwczoraj trzymam pranie w pralce i niechce mi sie nawet pralki nastawic
moze pranie i bym puscila, ale gorzej z rozwieszeniem;-) jak sobie pomysle o tym, to odrazu stwierdzam, ze mezus ma na szczescie cala szuflade skarpet, wiec z tym praniem sie nie spieszy
hi hi a jesli chodzi o KFC to niewiem czy dzisiaj nie zaliczymy z mezusiem;-)bo dzisiaj cos mowil, zeby sie z mila checia po pracy przejechal.. ja wsumie natchnienia nie mam, ale tesciowa znow sie zle czuje i chyba bedziemy musieli do niej pojechac.. a ze mieszka rzut beretem od KFC to inna sprawa;-)