reklama

Kwiecień 2009

Ada wracaj do zdrówka...

Szwedka podziel się energią...:-)ja taki dzis brak energii że szok...

malutka psiak boski...ale ja kocham zwierzaki więc stronnicza jestem hihi

a tu rozgorzała dyskusja o domkach-ja wychowałam sie w domku i moim marzeniem było mieszkac w bloku koło lasu...hahaha no i mieszkam:-) ale domek nowoczesnym ogrzewaniem na "guziczki" czemu nie:-D tylko na stan dzisiejszy sfera marzeń

reklama
nio a jescze pare tyg temu bylam tak szczesliwa ze nic mi nie jets i ze latam jak szalona i roznosi mnie energia a teraz..szkoda gadac :rofl2::crazy: nie na darmo kazdy gadal ze 2trymestr najpiekniejzy.
Ada pytam bo uwielbiam Londyn a mieszkalam roznie alle najczesciej byly to okolice Streatham.
Gabi ja wiem ze pisanie ze wszytsko bedzie dobrze pewnie juz Cie nudzi i drazni ale miej wiare dziewczyno i nie zalamuj sie bo to male serduszko w Tobie bardzo porzebuje Twojej sily --- trzymamy kciuki

bluebell nie ma sprawy, raczej jak komus mowie w ktorej dzielnicy mieszkam to malo kto wie gdzie to jest, bo takie zadupie ze szkoda gadac....:dry: ale za to do pracy blisko:tak:

reklama
Hej kochane!!
Ja właśnie zjadłam pół litra lodów, mniam!!!

Wyobraźcie sobie, że dzisiaj w tym okropnym mrozie musiałam jechac na uczelnię i do biblioteki, a o miejscu w tramwaju mogłam tylko pomarzyć... :baffled:

Dziewczyny świetna stronka z domkami, zaraz zacznę jakiś budować (narazie z klocków) ;)

Gabi - nie martw się kochana! Mam w rodzinie dziewczynkę, która urodziła się ważąc 750 gramów w 6 miesiącu, teraz jest w 6 klasie podtawówki :) No i wg. moich danych to jużjest 7 miesiąc :)

Nie mogę się rozpisywać, bo M. sie drze o kompa, wpadnę jutro papa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry