Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

).Ujście wewnętrzne trzyma.

Także oprócz tego,że mam leżeć,to jeszcze wyłącznie na lewym boku (ratuuunku).Badanie moczu co kilka dni.I liczyć ile co ma wody,żeby na raz jeść/pić maks. pół szklanki (taaa a z drugiej strony nie wstawać robić co chwile jeść,ani sikać
).To nieciekawa sytuacja,ale w ciąży z M tez tak miałam z nerką (tylko później) i obyło się bez powikłań,więc staram się nie panikować.

ale miejmy nadzieje, ze dasz lekarzowi okazje do usmiechniecia sie od ucha do ucha;-):-) tego wam zycze z calego serducha:-)
plecy tak bola, ze nie idzie wytrzymac.. a mielismy isc na wesele w przyszla sobote:-( i chyba stwierdzenie "mielismy" jest tu najodpowiedniejsze, bo wydaje mi sie, ze jednak nie pojdziemy.. narazie to temat otwarty, choc wydaje mi sie, ze jednak nie dam rady.. jak sobie pomysle, ze w takim stanie mialabym chocby isc za sukienka, to az mi slabo.. a tu jeszcze by pasowalo przymierzyc, wiec widze to w ciemnych kolorach:-(
ciezko mi sie bedzie z nim rozstac, bo juz sie przywiazalam do niego.. nawet to, ze jedna mala kuleczka z nami zostanie mnie jakos nie pociesza.. nio, a decydowac tez sie szybko musimy komu go oddac, zeby ludzie sie nie rozmyslili:-(nio, ale jak patrze w te male slepka to tak mi sie plakac chce
oczywiscie nawkrecalam sobie filmow, ze moj maly niunius bedzie za mna tesknil i teraz siedze taka rozbrojona psychicznie.. kurde stara baba ze mnie, a takie "jazdy" mnie lapia.. ach te humory ciazowe
o jedzeniu prosze nie wspominac, bo zaczynam czuc sie jak odkurzacz przemyslowy...ale Bejbiskowi ewidentnie to pasuje ;-)