ewelyn_m
Fanka BB :)
Witam!!!
Przede wszytskim ciesze sie że dobrze wizyty wypadły,
Gabi ja też mam leżeć na lewym boku ale nie dam rady tak mnie plecy bolą
Musze Wam coś opisać jak sobie dzisiaj z koleżanką ciężarówką robiłyśmy deser:
Więc tak nas wzięło że zaczęłyśmy pokrojone bananki, pomarańcze, broskwinie z puszki na to bita śmietana a no jeszcze żeliki sobie rzuciłyśmy, orzeszki a co jak szlaeć to szaleć i jeszcze polewa truskawkowa i posypka czekolkadowa a na sam czubeczek mandaryneczka
pyszności bawiłyśmy sie przy tym jak przeczkolaki
a najlepsze jest to że jutro idziemy na badanie glukowy już widze te wyniki
teraz zupke gotuje na jutro bo ide na badania i nie wiem ile mi tam zejdzie a mężuś do pracy przed 13 jedzie a ja jak sie wypuszcze to ciężko z powrotem hihihi
pozdrawiam serdecznie i wyśpijcie sie;-)
Przede wszytskim ciesze sie że dobrze wizyty wypadły,
Gabi ja też mam leżeć na lewym boku ale nie dam rady tak mnie plecy bolą
Musze Wam coś opisać jak sobie dzisiaj z koleżanką ciężarówką robiłyśmy deser:
Więc tak nas wzięło że zaczęłyśmy pokrojone bananki, pomarańcze, broskwinie z puszki na to bita śmietana a no jeszcze żeliki sobie rzuciłyśmy, orzeszki a co jak szlaeć to szaleć i jeszcze polewa truskawkowa i posypka czekolkadowa a na sam czubeczek mandaryneczka
pyszności bawiłyśmy sie przy tym jak przeczkolaki a najlepsze jest to że jutro idziemy na badanie glukowy już widze te wyniki

teraz zupke gotuje na jutro bo ide na badania i nie wiem ile mi tam zejdzie a mężuś do pracy przed 13 jedzie a ja jak sie wypuszcze to ciężko z powrotem hihihi
pozdrawiam serdecznie i wyśpijcie sie;-)
wkoncu z wielkim bolem jakos mi sie to udalo, ale boli nadal.. jak ide to jest katastrofa:-(zlapalo mnie to niedaleko bloku, a do domu wracalam ponad 20 minut:-(niewiem co teraz bedzie
slodkich snow Dziewczyny, ja jade na rehabilitacje