reklama

Kwiecień 2009

reklama
Niktosiaaa gratuluję wkroczenia w ostatnią stówkę przed porodem:-).
Mi zostało 86 dni-jejku jak ten czas szybko mija:szok:, dopiero co dowiedziłam się o ciąży miałam problemy a tu Zuzik waży ponad 1.500 g, ja jak kulka a do porodu coraz mniej. Coraz bardziej czuję,że jest nas dwie, lubię bawić się z Zuzką kiedy kopie i dzielić te momenty z Anastazją i M.
Jest super!!!!!!

Witajcie!
Jak dziś nie napiszę nic z pracy mgr, to bede się bronić w przyszłym roku... :baffled:
Spróbuję zasiąść po śniadanku...

Zyczę wszystkim miłego dnia, a tym co na glukozie - smacznego ;-)

Ale macie wenę do pisania :-)

Gratuluję wczorajszych wizyt, trzymam kciuki za dzisiejsze, a niewyspanym życzę znalezienia wygodnej pozycji bez skurczów :-) W sumie ja nie mam ze spaniem problemów, nawet do ubikacji nie musze wstawać !!! Ale rano lecę jak poparzona. Spać mogę i na lewym i na prawym boku, w sumie nawet moja ulubiona pozycja na wznak też ujdzie, chociaż jest dobra ale tylko na drzemki, bo jak za długo leżę na wznak to mój maluch chyba wpada do środka i zaczyna mnie kopać:-)

A ja wczoraj trochę zaszalałam i pokupowałam ciuszki, i na allegro różne rzeczy typu rożki, ręcznik z kapturem, podkłady, pieluchy tetrowe i flanelowe, pas poporodowy, i takie tam bo złapałam steresa, ze jeszcze nic nie mam, a jakby już coś się zaczęło dziać, to ja nawet torby nie mogę spakować... Będę spokojniejsza, bo i tak już pora kompletować wszystko.
A wieczorkiem byliśmy w teatrze na Testosteronie :-) kto oglądał film temu sztuka jeszcze bardziej przypadnie do gustu, polecam, póki jeszcze możemy i mamy czas.

Witam.
U nas -14*C brrrrr

gosiaczek1973 bidulo z podniecenia noc zarwałaś :-D powodzenia ;-) i czekamy na wrażenia.

malutka_z_krk23bardzo ci współczuję z tymi bólami :angry: świństwo musiało cię dopaść. A jakiejś maści nie możesz stosować by sobie ulżyć :confused:

Ja na badaniu glukozy to godzinkę spędziłam nie wiem czemu ty dwie skunkanka

czesc kochane!:-)witam was z super nastrojem! własnie zmobilizowałam sie do nastawienia kolejnego prania...ale jak czytam widzę, że nie jetsem jedyna w lenistwie...hihi

gosiaczek kciukasy trzymamy za 4 d!ja też nie spie przed każdą wizytą tak przezywam i za każdym razem mam 4 d-więc jest tyle emocji...szok... mocno trzymam kciuki żeby siusiaczek pozostał na swoim miejscu!

witam:-)
ja oczywiscie juz nie spie od jakiegos czasu.. dzis w nocy tez mnie zlapal skurcz lydki taki, ze dlugo puscic nie chcial, a noga to mnie do tej pory boli:baffled: kurde to juz 2 noc z rzedu tak mnie lapie, mam nadzieje, ze ostatnia..
ja biore magnez a jak lapie cie skurcz to zlap za palce u nog i nie wiem jak to napisac wygnij je jakbys chiala dotknac palcami stopy od gory ( mam nadzieje ze w miare zrozumiale to napisalam ciezko tak to wytlumaczyc) ja tak robie jak czuje ze skurcz bedzie i jak zrobie tak od razu przechodzi :tak::tak:
gosiaczek czekamy na wiesci jak po usg

Ja miałam wczoraj badanie w 4d i siusiaczek jest :-) mam nawet specjalne zdjęcie :-) pani dr zapewnia mnie ze już nie zniknie, zresztą na zdjęciu widać całe prącie i woreczek mosznowy więc nie wierze w to ze nagle się zamieni w pępowinę. I wszystkim nam tego życze. Bo jak się już nastawiłyśmy na synków czy córeczki to lepiej nie mieć w ostatniej chwili niespodzianki. Ja mam już większość z nastawieniem na męskie :-) i tylko troszke rzeczy uniwersalnych.

reklama
gosiaczku - niezła jesteś!:-D

gabi - gratuluję udanej wizyty i dobrych wieści na temat dzidziusia:happy:

malutka - na skurcze dobry jest magnez, ale potwierdź lepiej z lekarzem

skunkanka - masz takie szerokie taśmy ponaklejane? mój . m. to miał na nodze jak rehabilitował zerwane wiązadła - patrzyliśmy na to sceptycznie i ze śmiechem - a pomogło!!!

a u mnie nastroje średnie :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry