reklama

Kwiecień 2009

Witam z rana hehehe:-)
CO do sposobu na skurcze w łydkach to bardzo dobry sposób z tymi palcami bo już też wypróbowałam.CO do tego dlaczego nas łapią to nie tylko wina braku wapna czy magnezu,ale również elektrolitów.I z tego co mówiła mi położna to nie wolno samemu brac bez pozwolenia lekarza ani wapna ani magnezu.
Gosiaczek życze udanej wizyty na 4D.Też chętnie bym się wybrała ale najpierw zapytam ginki czy nie zaszkodzi bo ja co 4 tyg mam usg zwykłe i czy nie zaczęsto.
Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu zaczniemy przeprowadzkę do nowego mieszkania :-D Jak ja się cieszę :-D:-D:-D
Malutka a my wg suwaczka mamy prawie taki sam termin porodu...jeden dzien różnicy tylko :-)
Lece sprzątać bo naczynia już ze zlewu uciekają:szok:

reklama
Ja mam wszystkie rzeczy po Mai w workach próżniowych na szafie w sypialni. Wiem, że muszę je zdjąć, przejrzeć, uprać. Ale ciężko mi się za to zabrać........... wspomnienia............ Jak będę sprzątać przed Wielkanocą to chyba wtedy to zrobię - nie będę miała już wyjścia.
Mój ginek 3 mce temu zmienił sprzęt na 3d, z każdej wizyty mam płytkę. Na każdą wizytę jadę z nastawieniem, że coś będzie nie tak - nie umiem się tego wyzbyć. Wizytę mam 22 stycznia.
A teraz poszukuję kołyski - lulki. Może macie jakieś linki:-D

P. S. Mam sposób na zgagę ( mi dokucza od tygodnia) .Szklanka mleka (UHT) przed snem

czesc laseczki!!!
witam sie kawkowo (cappucino---bleee),wszystkim ktore dzis ida na gluko zycze szybkiego polykania :-D (ja wzielam ze soba cytryne i dzieki bogu bo w laboratorium sie wlasnie skonczyla)
Frezja ja tez 2h siedzialam :confused: ale w sumie mozna przezyc.Slyszalam ze w 8ms trzeba to powtorzyc niestety
A zaraz lece do bankomatu zeby spradzic czy jest juz przelewik i na drobne zakupki.Na prawde drobne bo od kiedy jestem w ciazy to niestety jestesmy miesiecznie ok 500zl do tulu:baffled:
no ale nie mam zamairu narzekac
dzis tez nie za bardzo sie wyspalam bo synio odziedziczyl po mnie sklonnosc do aktywnosci nocnej :tak:;-) i szalal chyba do 5 rano bardzo mnie to na poczatku rajcowalo ale potem juz mniej ;-)
Gosiaczek udanej wizytki ! biorac pod uwage godzine o ktorej wyslalas posta rano to chyba padniesz dzis o 18 :tak:

Witam z rana hehehe:-)
CO do sposobu na skurcze w łydkach to bardzo dobry sposób z tymi palcami bo już też wypróbowałam.CO do tego dlaczego nas łapią to nie tylko wina braku wapna czy magnezu,ale również elektrolitów.I z tego co mówiła mi położna to nie wolno samemu brac bez pozwolenia lekarza ani wapna ani magnezu.
tu sie zgadzam w ciazy lepiej nic nie brac na wlasna reke ;-)

Ostatnia edycja:
Hej,a mi smutno i źle,po kłótni z chłopem,który ma w nosi,ze muszę leżeć:no:
Dziewczyny,na skurcze magnez (Aniu to jest właśnie jeden z elektrolitów;-))
Z tą glukozą,to są dwie wersje.Albo się pije 50 g i jedno pobranie po godzinie.ale jak zły wynik to trzeba powtórzyć z 75 g.Albo wielu lekarzy zleca od razu 75 g glukozy,pobranie po 1 i po 2 godz. i już wszystko wiadomo,nie trzeba powtarzać.
Powodzenia.
Gosiu,czekamy na relację z usg:tak:
Miłego dnia.Pa.

Hej Dziewczyny,
melduję się po kilkudniowej nieobecnosci. niestety nie zdążylam jeszcze nadrobić co tam naskrobalyście, bo dużo tego bardzo.
U mnie od poniedziałku znowu malowanie, tym razem nasza sypialnia i przedpokój więc jeden wielki chaos w domu, meble poprzestawiane i ciężko do kompa sie dostać.
No i wzięliśmy sie w końcu za zakupy dla maleństwa. Kupiliśmy łózeczko, wanienkę, przybory do czesania, obcinania paznokci, termometr, smoczek i jeszcze parę innych drobiazgów. Dostalam też sporo rzeczy w weekend od siostry więc teraz tylko uzupełniam braki.
Generalnie u mnie samopoczucie w porządku i mam nadzieję ze u Was również.
Biorę sie więc do czytania...

pozdrowionka

Gabi nie przejmuj sie , moj M. np czasem mysli,ze nie moge czegos zrobic bo mi sie po postu nie chce :baffled::oo: i nie ma to nic wspolnego z tym ze w mojej macicy siedzi kilowy czlowiek

Dzien dobry, ledwo otworzylam oczeta i juz hop na forum:)
Gabi wez pod uwage, ze u mezczyzn poziom empatii jest niestety na zenujaco niskim poziomie, zwlaszcza jesli chodzi o dolegliwosci wszelakie..

Sluchajcie, ani magnezu ani zelaza nie bierzcie bron Boze bez konsultacji z lekarzem!!!! a nocne skurcze zwlaszcza w lydkach zgloscie lekarzowi przy najlbizszej wizycie, to moze miec zwiazek z przeplywami - nogi w gore najczesciej jak sie da i bedzie git:tak:

Koga tak jest takie szerokie, na wiezadlach na kolanie tez je mialam:tak:zaiste cuda dzialaja, krzyze mnie nie bola, pod lopatkami tez lepiej...ale uwaga - koles ktory mi to robi ma naprawde duze doswiadczenie, z tym trzeba bardzo bardzo ostroznie! I szczerze polecam gimnastyke dla ciezarowek - albo przynajmniej jakies lajtowe cwiczenia, oczywiscie jesli lekarz wyrazi zgode:tak:

Gabi chłopem sie nie przejmuj -przejdzie mu...i wszystko wypomnisz i na Twoim bedzie! nie smuc się...

marys ale sie cieszę, że siusiaczek nie odpadł hihi ciekawe co u gosiaczka?

Margaret remont i zakupy hihi widze tak jak u mnie...szaleństwo!:-D

aniu fajnie jak wreszcie pzreprowadzka-taka upragniona i wyczekana...

a ja powiesiłam pranie-hihi tyle dobrego że energii starczyło...:-)

reklama
Aha Spaczyna stresa to ja tez mam, ale sie jeszcze jakos sila powstrzymuje...ale sabne, oj slabne w oczach hehe:) skusilas mnie tym testosteronem, chyba mojego M za wlosy i do teatru wyciagne, w kinie jednak za glosno, a czuje, ze kulturalnie sie uwsteczniam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry