reklama

Kwiecień 2009

czesc babeczki!!!
baaardzo sie ciesze z dobrych wiessci !!! oby tak dalej :-):-D
Skukanka dziwi mnie tak duza wiedza u Twojego meza na temat murzynskiego przyrodzenia hmmmmm....
Malutka ja tez dzis sama w domku-maz pojechal do Wawy a ja jak ten palec....
nawet w tv nic nie ma:baffled:

reklama
hejka dziewczyny!!!

Gabi kochana dasz radę i no coż czego się nie zrobi dla dziecka. Oczywiście najważniejsze ze niunia twoja zdrowa :-)

Frezja gratuluje zdrowej dzidzi :-D

Dziewczyny ja nie wiem co z tym badaniem na obciązenie glukozą, ja takiego jeszcze nie miałam, wiec we wtorek na wizycie u poloznej musze koniecznie sie zapytac czy jest takie badanie w planach???

malutka_z_krk23 biedaku trzymaj sie jakos, uwazaj na siebie :tak:

ewelyn_m ale sobie ucztę urządziłyście, aż przeczytałam mężowi na co możemy sobie w ciąży pozwalać :rofl2: Za mna chodzą lody i chyba jutro jakies sobie zafunduję hehehe

no a ja jutro wlasnie mam to badanie a i tak nie wiem o co w nim chodzi ;-)
a teraz ide juz spac bo ledwo siedze i mam wrazenie ze juz piaty raz to pisze tylko w innym temacie :-D
dobranooooc

a ja pospałam sobie -co sie dzieje...tyle spac hahha wciełam czekoladkę mniam

miałam szkołe rodzenia dzis zajęcia super :-)
a czekolady zjadłam tyle...że nie wiem jak jutro wstane---ide spac bo dalej jestem spiąca...

Hehe Bluebell nie wnikam, nie wnikam:))))
A ja po nocnej wizycie u rehabilitanta magika, nakleił mi tape'y na brzuszek i plecki i czuje sie rewelacyjnie!!!! moze w koncu uda mi sie spokojnie noc przespac...a i wiecie co? Powiedzial, ze namietne cwiczenie miesni Kegla moze tez zaszkodzic, a nie tylko pomoc...no coz, pozostaje masowanie, i polozna i gin zalecaja, bo wtedy nie trzeba nacinac...
Buziaczki Glukozki, dacie rade, te dwie godziny nawet calkiem szybko leca:)
I przyjemnego kolejnego dnia!!!:tak:

Hejka kochane

No a ja wiedziałam że tak będzie ze mną, wieczorkiem poszłąm grzecznie do łózia i tylko z boku na bok się przekręcałam, aż do teraz, nie zmrużyłam nawet oka. Za 1,5 godziny wychodzimy wszyscy z domciu i do Gdańska na usg 4d, tak przeżywam że szok.

Powodzenia dla tych co mają dziś tą glukozę, cytrynka wciśnięta w kubek dużo daje i nie szkodzi badaniu a pomaga w wypiciu tego świństwa.

Miłego dnia, dam znać po badaniu.

witam:-)
ja oczywiscie juz nie spie od jakiegos czasu.. dzis w nocy tez mnie zlapal skurcz lydki taki, ze dlugo puscic nie chcial, a noga to mnie do tej pory boli:baffled: kurde to juz 2 noc z rzedu tak mnie lapie, mam nadzieje, ze ostatnia..
gosiaczek1973 ty juz pewnie w drodze jestes, ale zycze danej wizyty:-) napewno wszystko bedzie dobrze, byle synus tylko dobrze wam sie ustawial do pomiarow i pokazal co nie co;-)
skunkanka sorki, ze pytam, ale w jakim celu ty chodzisz do tego rehabilitanta?? bo niewiem czy mnie tez by sie wybrac nie pasowalo, tylko niewiem czy to cos mi pomoze:confused:
wszystkim dziewczyna co ida pic dzisiaj to swinstwo (glukoze) zycze powodzenia, bo naprawde badanie okropne, ale wierze, ze dacie rade:-)
nio, a calej reszcie zycze milego dnia:-);-)

Witam z ranka!!!

Gosiaczek wszystkie wiemy , że przeżywasz i jesteśmy z Tobą ;-) Daj znać jak tam synek się zaprezentował na USG!!!

A ja idę herbatkę robić :happy:

reklama
witam:-)
ja oczywiscie juz nie spie od jakiegos czasu.. dzis w nocy tez mnie zlapal skurcz lydki taki, ze dlugo puscic nie chcial, a noga to mnie do tej pory boli:baffled: kurde to juz 2 noc z rzedu tak mnie lapie, mam nadzieje, ze ostatnia..
Na skurcze w łydkach zdecydowanie pomogły mi witaminy... nie pamiętam tylko czy o magnez czy o żelazo chodzi ale moje mają i jednego i drugiego dużo w składzie. Nadal łykam sobie ten wspomagacz dla ciężarnych i jak nie zapomnę ich wziąć to skurczy nie mam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry