reklama

Kwiecień 2009

Malutka - wszystkiego najlepszego!!!
Madzia - życzę cierpliwości, a może ambasada coś pomoże? Słyszałam o ślubach w ambasadach.

Ja już po lekarzu, dzidziuś dzisiaj łykał i tak smiesznie ruszał buzią, nie mogę się go doczekać!!! :-D
Maleństwo waży 1135g w 30 tygodniu. Czy to nie mało? Dzisiaj lekarz badał czynność tętnicy mózgowej czy jakoś tak i mowi, że wszystko ok. To tak bije jak serce i tak też się bada. Idę w czwartek do szkoły rodzenia pierwszy raz :-)

Jutro dzień babci, pojutrze dziadka, trzeba będzie złożyć życzenia. Może mamusi i tatusiowi też? Hmmm, muszę się z tym przespać. Dobranoc kochane!! :-)

reklama
Ja nie moge, wariatki, normalnie nie wyrabiam z czytaniem:tak::tak::tak:
Madzia proponuje TVN uwaga, to powinno podzialac, bo na naszych urzednikow innego bata niestety nie ma. Ktoras z Was zaproponowala skarge do kierownika USC - marne szanse powiem szczerze...pracowalam i teoretycznie nadal pracuje w budzecie, wiem, jak to wyglada. Na szczescie rzadko mialam do czynienia z urzednikami, ale jak juz mialam do urzedu isc cokolwiek zalatwiac, dostawalam wysypki alergicznej. Jak bedziesz miala szczescie - kierownik cos poradzi. Ale wieksze prawdopodobienstwo ze przyjmie do wiadomosci i po zapewnieniu, ze porozmawia z urzednikiem - odpusci. Z grubej rury im trza ladowac ;-) zamiast UWAGI mozesz tez napisac oficjalna skarge do prezydenta miasta, zlozyc w biurze podawczym, wziac potwierdzenie odbioru i domagac sie pozniej odpowiedzi. Szkoda mi Ciebie, bo teraz to raczej powinnas miec luz i spokoj, ale w naszym zapyzialym i zacofanym kraju wszystko zmierza bardziej ku temu, zeby nas, cezarowki denerwowac. Polityke spoleczna w tym temacie trzeba zmienic:-)

Malutka stooooo lat stoooo lat zdrowia, szczescia i lekkiego porodu;-)

koga w sumie czemu nie..dziewczynki, przeczytajcie "Plec mozgu", latwiej bedzie przetrwac z naszymi M:rofl2:

A ja dzisiaj po malej wyprawie do Katowic, malusich zakupkach w Forum - na poprawe humorku kupilam sobie bluze w new yorkerze- i po gmnastyce; zwlaszcza to ostatnie fantastycznie dziala na samopoczucie;-) a teraz po frytach, ze straszliwa ochota na borowke amerykanska z bita smietana ( o ktorej moge o tej porze zapomniec), po wypiciu herbatki truskawkowo - waniliowej idem siem wtulic w mezusia:-) a jutro z rana znowu bede miala co nadrabiac z czytaniem:-) slodziutkich jak ta bita smietana snow:tak:

Hej!
Właśnie wróciłam od lekarza. Uspokoił mnie. Glukozę po obciążeniu mam 135 to dużo? Kazał ograniczyć cukry. Co kompetentny lekarz, to nie konował dupek. Przepisał mi nowe leki i kazał odstawić jeden, który dostałam w szpitalu.
Zaraz jeszcze coś dopiszę, tylko ogolę M.

Witam!!

Zostawć Was na chwile i nie można nardobić tego co napisałyście:tak::-D

Malutka wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa;-)

Madzia dasz rade, muszisz to załatwić do końca i nie możesz popuścić tym palantom im sie wydaje że wszystko im wolno urzędasy:angry: aż sama sie zdenerwowałam:wściekła/y::wściekła/y:

A ja sobie tak pojadłam że już pekam wczesniej zrobiliśmy sobie z m frytki, czikeny (nie wiem jak to sie pisze:laugh2:) warzywa gotowane, sos czosnkowy i pepsi:-p:tak: pyszności, a przed chwilką m poszedł do pracy to ja do łóżeczka i wcinałam ptysia (ptyś je ptysia:-D) i jestem już pełna:rofl2:

i jeszcze powiem Wam że moje nogi wygladają jak u słonia:baffled: dwa dni jestem dopiero w pracy i normalnie szok balony:confused2::confused2::crazy::crazy: chciałam pracować do końca stycznia ale coś mi sie wydaje że do konca tygodnia pociągne i to bedzie już koniec :baffled::baffled: no trudno to wtedy nie dam Wam już spokoju:-D:-D:-D:-D

A czy Wam też tak puchna nogi?? Może noge je czymś smarować?

Didi wysyłałam ci na priv dane i wogóle ale nie wiem czy doszło bo jakoś nie widze sie na liście ale trzeba wziąści poprawke na to że jestem ślepa i moge nie widzieć:-D:-D:-D:-D

dobra kończe już jak sobie coś przypomne to napisze

acha Gabi wracaj do nas szybko, DUZO ZDROWKA!!!

Witam!!

Didi wysyłałam ci na priv dane i wogóle ale nie wiem czy doszło bo jakoś nie widze sie na liście ale trzeba wziąści poprawke na to że jestem ślepa i moge nie widzieć:-D:-D:-D:-D
doszlo dawno temu.jestes na liscie ..wiec to ta slepota 3 trymestru ;-)
a na noi swietne sa kosmetyki dla nas taki krem albo zel na zmeczone nogi i opuchniete..super chlodzi i jest milusio po nim

holender martwią mnie te nogi, bo chya troche za wcześnie mi to tak puchną:-( kurcze niby ciśnienie mam wyższe niż zawsze ale jeszcze nie aż tak wysokie, głowa mnie pobolewa ale zawsze miałąm z tym prolemy bo tak sobie myśle i mam nadzieje żle myśle że to może być zatucie ciążowe:-( a może nie

cholera chyba sobie zroie badania jakieś dodatkowe wizyte ma dopiero 2 lutego ale nie wiem czy nie iść wcześniej:baffled:

a nic zobacze jutro jak wstane i najwyżej bede sie zastanawiać co dalej

dobranoc dziewczynki wyśpijcie sie

evelyn nozki do gory jak najczesciej, masaz od stopy w gore (trzeba M zaprzegnac hihi), duzo wody mineralnej (o dziwo dziala), malo soli i przy najblizszej wizycie zglos lekarzowi, ze Ci puchna, ale obserwuj, w jakich okolicznosciach - rano, wieczorem, kiedy siedzisz, stoisz itd. A mazidlo polecam jakies z minimalna zawartoscia kasztanowca i kofeiny. Polecane jest tez moczenie szłapek w ciepłej wodzie, mnie tam najbardziej pomaga masazyk i nogi niemalze na suficie hehe:-)

reklama
Hej babki.Na chwilę wpadłam,bo chłop włączonego laptopa zostawił:-pJa strasznie chora,chociaż antybiotyk działa i dziś już lepiej.Wczoraj byłam nieprzytomna,a w nocy z gorączki miałam takie dreszcze jak atak padaczki:szok: Teraz się staram opanować siłą woli kaszel bo normalnie urodzę zaraz.
Ale zaczęłam już kontaktować.
Buziaki.Pa.
Mam nadzieję,że u Was ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry