reklama

Kwiecień 2009

Dzień dobry wszystkim,

Gabi fajnie, że się odezwalaś, bidulko kuruj się i wracaj szybko do zdrówka:tak:, ależ Cię złapało wredne choróbsko:no:

Nenius to super, że już zdrowe jesteście, oby tak już zostało:tak:

Szwedka dobrze że wizyta Cię uspokoiła. Teraz tylko spokój i relaks:tak:

Kamile gratuluje udanej wizyty:-)

Ja właśnie zjadłam tościki na śniadanie w łóżeczku oczywiście i pewnie tak spędzę dzisiejszy dzien, z małą przerwą na obiad;-)

milego dnia

reklama
dzien dobry wszystkim:-)
ja dopiero wstalam o dziwo zaraz musze sie wziasc za jakies sprzatanie, bo psiapsiulka w odwiedziny przychodzi, a moje psy w nocy zrobily taka demolke, ze glowa mala:baffled:
a wy tyle wczoraj naplodzilyscie, ze ledwo to przyczytalam, ale teraz to juz niebardzo pamietam co komu chcialam odpisac:confused2:
Gabi wracaj szybciutko do zdrowka i tu do nas;-)
Didi kurcze, ale ty sie przy tej liscie nameczyc musialas.. kochana jestes:-)
Madzia kurde ty to masz z tymi urzedami:szok::-( co za sku...
nenius dobrze, ze juz lepiej sie czujecie, bo cos straszne chorowitki z was.. zdrowka na przyszlosc zycze;-)
nio i to byloby na tyle, jesli chodzi o to co komu pamietalam zeby odpisac:zawstydzona/y: z tylu stron naskrobalam pare linijek:szok: nio niezla ja jestem..
mam nadzieje, ze dzisiaj takie zaleglosci mi sie nie narobia;-) wczoraj jak goscie poszli to juz mi sie nawet do komputera podchodzic nie chcialo, taka bylam zmeczona:sorry:
nio nic, zycze wszystkim cieplusiego dnia, bo pare pisalo, ze zimno jest:-)

Witam,
Jestem w 26 tyg ciąży, termin mam na 26 kwietnia. Chciałabym dołączyć do waszego grona, o ile mnie przyjmiecie ;).
Napisze że mam 23 lata (rocznikowo 24), męża od 2,5 roku i córeczkę 20miesięczną. Jestem studentką, obecnie po licencjacie robie rok przerwy na tę ciążę i zaczynam magistra od października. Nie pracuje zawodowo, zajmuje się księgowością firmy męża. Czas spędzam w domku z córcią która jest jak narazie moim największym skarbem. Oczekujemy teraz naszego synka i cieszyłabym się gdybyście mnie przyjęły do siebie.

Witam,
Jestem w 26 tyg ciąży, termin mam na 26 kwietnia. Chciałabym dołączyć do waszego grona, o ile mnie przyjmiecie ;).
Napisze że mam 23 lata (rocznikowo 24), męża od 2,5 roku i córeczkę 20miesięczną. Jestem studentką, obecnie po licencjacie robie rok przerwy na tę ciążę i zaczynam magistra od października. Nie pracuje zawodowo, zajmuje się księgowością firmy męża. Czas spędzam w domku z córcią która jest jak narazie moim największym skarbem. Oczekujemy teraz naszego synka i cieszyłabym się gdybyście mnie przyjęły do siebie.

Witaj wśród nas!!!!! Gratuluję synka, będzie parka!!!:laugh2:

Hej dziewczynki!!Witam się z ranka!!

U mnie dziś bardzo leniwie się dzień zapowiada. :rofl2: Narazie wypiłam herbatkę i chyba sobie coś pooglądam :sorry:

Nienius super , że już zdrowe jesteście!!

Aaa przypominam, że dziś DZIEŃ BABCI !!!!! :happy: Więc wieczorem też muszę podzwonić :tak:

Narka

Cześć babki.Ja chora,ale zaczynam kontaktować (tzn. muszę bo ktoś się musi dzieckiem zająć).
Zdrówka wszystkim.Spróbuję poczytać co u Was,ale mam mało baterii, a kabel od laptopa w niedostępnym dla mnie miejscu.
Także zdrówka.Buziaki.Na razie.Pa.

Dzień dobry.Wpadłam sie przywitać.Kilka dni mnie niebyło,ale opowiem wszystko jak nadrobie wasze pisanie bo pewnie duuuzooo tego jest ;-)
Lece zjeść jakieś śniadanko bo dopiero wyszłam z łóżeczka.:laugh2:

hej Małgosia i pozostałe kwietniówki:happy:

nenius - ja też właśnie przejrzałam wczoraj rzeczy po Maksie - zajęło mi to godzinę i za wiele ich nie było:eek: - nie wiem, bo się 2 razy przeprowadzaliśmy, trochę rzeczy oddawałam koleżankom i myślę teraz intensywnie czy jeszcze gdzieś mogą być:eek: - tak czy inaczej stwierdziłam, ze połowa tych rzeczy mi się już nie podoba więc sprzedam je choćby symbolicznie, plus jest taki że jeszcze dziś wyskoczę z pracy na małe zakupki dla Julusia:-) w końcu trochę mogę poszaleć bo odpadają nam zakupy laktatora, niani elektronicznej, łóżeczka, kołyski , pościeli i tym podobnych

dziewczyny - weszłam też na allegro na stronę z wózkami o doznałam SZOKU:szok: przyrzekam,że jeszcze 3 lata temu aż takiego wyboru nie było!!! wielu firm zwłaszcza polskich w ogólenie znam - to będzie kosmos z tym wózkiem:confused2:

reklama
Czesc Laseczki:cool2:
Malagosia witaj wsrod kwietnioweczek!!!!:-)

A mnie sie Bejbis przelewa dzisiaj lewostronnie hehe to jest niesamowite uczucie, kiedy tak czuje jakas raczke albo nozke robiaca masaz wewnetrzny;-)

koga nawet mi nie mow, ja w emacie wozkow jestem kompletnie zielona, M dostal tylko wytyczne, o jaki wozek mi mniej wiecej chodzi i teraz siedzi i studiuje, jakby mial auto kupic....wiecie, kiedys marzyl mi sie taki maksymalnie staroswiecki, na ogromnych kolach, wiklinowy...mmm....no coz, nie na nasze ulice i na pewno nie do lasu :tak:

Wlasnie ogladam Dzien dobry TVN i chyba mi mignely pączki jakies...no to juz wiemy, na co dzisiaj polujemy;-) obiadek dzisiaj mam u mamy, przy okazji wizyty u babci, a na kolacyjke mezusiowi zrobie poledwiczki a'la gyros, tzatziki i ryz. A co;-)

Milego i zdrowego dzionka wszystkim zycze!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry