reklama

Kwiecień 2009

Lekarka nic nie mowila ,że jest coś nie tak, wiec staram się o tym nie myslec, zobaczymy co będzie na następnym usg.
P.s Ja tez nie umiem dodać suwaczka :)))
A w ogole jezeli chodzi o moje objawy to głównie ogromny apetyt, ale może on być też spowodowany tym,że rzuciłam palanie :)
A, jeszcze miałam Was o coś zapytać....Wychodzi mi ze teraz kończy się 9 tydzien,ale strasznie rośnie mi brzuch., ludzie pytają, ktory to miesiac....troche sie martwie , bo nie mieszcze się już w zadne ciuszki :):)

reklama
No właśnie mi biust też podskoczył o miseczke :) Mam nadzieje,że tak zostanie:)
A co do brzucha...to widocznie tak musi byc . tylko dlaczego tak wczesnie??? Myslalam ,że 5-6 miesiac i dopiero zaczyna "wybuchać" brzuszek....a tu tak wczesnie....No nic, najwazniejsze są Nasze dzidzie...:tak:

Hej,melduję po wizycie u gina, dzidziuś ma prawie 2 cm,czyli jest większy niż "powinien",serduszko ładnie bije.Ja się za to czuję tragicznie.W karcie mam napisane "oszczędzający tryb życia" tyle,że mój trzylatek nie umie czytać,hehehe.Buziaki. __________________

Witajcie dziewczyny!

Biuścik to od pierwszych tygodni zaczął mi rosnąć ku zadowoleniu mojego M, teraz troszkę przy stopował :-(, ale dla mnie wystarczy.
Dziś w pracy musiałam rozpiąć spodnie pod koszulką, bo już mi się brzucho nie mieści. Ale prawda to, że lepiej niech idzie w brzuch niż w tyłek.
To moja kolejna ciąża i pamietam jak po pierwszym porodzie, zaraz po wszystkim połozyłam rękę na brzuchu a ona mi opadła - dziwne uczucie. Zaraz potem połozyli worek z lodem na obkurczenie naczyń i kazali rodzić łoźysko.
Tak więc delektujcie się słoneczka rosnącym brzuszkiem, bo jak się podliczy to mamy już prawie 1/4 za sobą (licząc 40tygodni ciąży).

Hej,melduję po wizycie u gina, dzidziuś ma prawie 2 cm,czyli jest większy niż "powinien",serduszko ładnie bije.Ja się za to czuję tragicznie.W karcie mam napisane "oszczędzający tryb życia" tyle,że mój trzylatek nie umie czytać,hehehe.Buziaki. __________________

To super. ze z dzidzia wszytko OK...

lepiej niech ciaza idzie w brzuch niz w tyłek:tak:brzch spadnie po porodzie a tyłek może zostać :dry:

W pierwszej ciazy poszło w biodra ...
Teraz mam nadzieje ze pojdzie w biust i brzuch;-) ale brzuch mam juz spory...

Jak mam dodać suwaczki?? :))))

agnieszka wchodzisz w USTAWIENIA potem w ==> Edytuj Sygnaturę i tak wstawisz Kod z suwaczka zaczynajcay sie do [url/......
A zeby zrobic swaczek kliknij na ktorys z naszych to ci wyskaczy strona z suwaczkami...
powodzenia...

Ostatnia edycja:
Witajcie przyszłe Mamuśki :)

Skąd Wy macie takie fajne , kolorowe kalendarzyki .? Też bym takie chciała :)

Staram się myśleć optymistycznie , ale te całodniowe mdłości mnie dobijają :(
Dowiedziałam się , że są jakieś tabletki łagodzące te objawy , więc jak będę u mojego lekarza to go zapytam .

Pozdrawiam Was wszystkie :)

reklama
Dziękuje za informację, ale i tak nie wiem, czy mi się udało z tymi suwaczkami:)
Gabi- Bardzo się cieszę, zycze wszystkiego najlepszego!!!
Ja tylko odliczam dni do kolejnego Usg.
A tak w ogole to są tabletki na mdłości, mi lekarka je wypisała, ale narazie nie mam koniecznosci ich brać :) ( Na szczescie)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry