reklama

Kwiecień 2009

reklama
Od czasu kiedy dowiedziałam się o ciąży coś mi kazało szukac czterolistej koniczyny na szczęscie. Od 3 tygodni łaziłam więc na kolanach po działce - bezskutecznie:tak:
Dzisiaj czekając na lekarza wyszłam przed gabinet na dwór. Patrzę oooooooooo jaka ładna koniczyna. Fajnieby było znależć - pomyslałam:-D I ZNALAZŁAM KONICZYNĘ CZTEROLISTNĄ.
Wiek SKARBKA odpowiada 6 tyg i 4 dni ( tak jak na suwaczku). Widziałam 6,3 mm MOJEGO SZCZĘŚCIA I BIJĄCE SERDUSZKO:-):-):-)
Na plamienie dostałam luteinę i mam duzo leżeć na brzuchu, gdyż mam tyłozgięcie macicy.
Mam się zgłościc za 2 tyg i jak nie bedzie już plamienia ( WIEM, ZE NIE BĘDZIE!!!!!!!!!!!) dostane skierowanie na badanie krwi itp.
Dostałam kartę ciąży i dużo fajnych prezentów np.plytkę co widzi i słyszy dzidzia w brzuszku u mamusi.
Ta KONICZYNKA dodała mi wiary i optymizmu:-) Wiem , że wszystko będzie dobrze - innej opcji nie ma.
Idę leniuchować na brzuchu;-)

Od czasu kiedy dowiedziałam się o ciąży coś mi kazało szukac czterolistej koniczyny na szczęscie. Od 3 tygodni łaziłam więc na kolanach po działce - bezskutecznie:tak:
Dzisiaj czekając na lekarza wyszłam przed gabinet na dwór. Patrzę oooooooooo jaka ładna koniczyna. Fajnieby było znależć - pomyslałam:-D I ZNALAZŁAM KONICZYNĘ CZTEROLISTNĄ.
Wiek SKARBKA odpowiada 6 tyg i 4 dni ( tak jak na suwaczku). Widziałam 6,3 mm MOJEGO SZCZĘŚCIA I BIJĄCE SERDUSZKO:-):-):-)
Na plamienie dostałam luteinę i mam duzo leżeć na brzuchu, gdyż mam tyłozgięcie macicy.
Mam się zgłościc za 2 tyg i jak nie bedzie już plamienia ( WIEM, ZE NIE BĘDZIE!!!!!!!!!!!) dostane skierowanie na badanie krwi itp.
Dostałam kartę ciąży i dużo fajnych prezentów np.plytkę co widzi i słyszy dzidzia w brzuszku u mamusi.
Ta KONICZYNKA dodała mi wiary i optymizmu:-) Wiem , że wszystko będzie dobrze - innej opcji nie ma.
Idę leniuchować na brzuchu;-)

Super ze z dzidzia ok...
ja kiedys tez znalazląm koniczynke...ale to z jakies 4 lata temu...moze warto sie wybrac na poszukiwania...
Fajnie masz ze mozesz lezec na brzuchu , co ja bym dala zeby zasypiac na brzuchu;-)

A ja sie dzis przemeczylam bo mnie kregosłup boli i brzuch... wrrrrrrrrrrrrrrrrrr zle robie bo za duzo na raz...

Niktosiaaa suuuuper:tak::tak::tak: zobaczymy, co moj gin powie we wtorek, az sie tego wtorku doczekac nie moge:tak:a chwilowo jestem po masazyku na kregoslup, oczywiscie jak zwykle jest gorzej, ale znalazlam magika - specjaliste od kregoslupow kobiet w ciazy:-)

Trzymajcie sie Laseczki, ja tez ide polezec na brzuchu, bo na plecach nie dam rady....a tez mam tylkozgiecie, wiec moze przy okazji pomoze i Bejbiskowi:tak:

Milusiego wieczorka;-)

Jestem Karolina. Nie mam narazie dzieci. Chcę mieć.
Mam bardzo wrażliwą cerę, delikatną jak dziecko.
Używam kosmetyki dla niemowlaków do twarzy krem pielęgnacyjny Nivea Baby.
Po myciu twarzy żelem aloesowym z Oriflame wycieram twarz chusteczkami nawilżającymi dla dzieci np. bambino. Do intymnych używam płyn i później też nie ręcznik tylko chusteczki.
W ofertach marketów jest wiele kosmetyków dla niemowlaków a nie wiem jaki bym mogła używać przy takiej cerze i ciele wrażliwym. Co byście mi polecili??
Jakie firmy chusteczek nawilżających dla niemowlaków są najlepsze?? Z tego co zauważyłam, ze do twarzy mogą być cieńsze a do intymnych lepsze grubsze. Co myślicie chusteczkach firm Happy i Babydream?? Jakie używacie podpaski do miesiączki?? Co myślicie o Naturella, Always lub bella?? Ja mam tylko kilka kropli. Choruje na zespół policentrycznych jajników. Biorę na wywołanie i tak jest słabo z okresem.

Potrzebuje porady w kosmetykach, chusteczkach nawilżających i podpaskach.
Ciężko coś się dowiedzieć na innych forach. Słyszałam, ze tutaj coś mi doradzicie.
Chodzi o kosmetyki i chusteczki nawilżone dla niemowlaków. Które są delikatne i wrażliwe. Na inne jestem uczulona. Boje się czegoś próbować bez próbki.

Niktosiaaa super, cudowne wiadomości:-) Czułam, że będzie dobrze:tak:

Jak ja bym już chciała zobaczyć i usłyszeć bijące serduszko mojego szkraba, muszę czekać jeszcze tyle czasu (22.09)....:-(

reklama
Karolino ale tu są kobietki które dopiero urodzą dzieci :-)no i takie co juz je mają :-D
Kup jakieś chusteczki SENSITIV są dla skóry wrażliwej alergicznej.
A firm jest od wyboru do koloru.:-)pozdrawiam :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry