niuni4
podwójna mama
TO WSPÓŁCZUCIA...oby sie tylko pies nie pochorował.....To u mnie była ochota na salami...(jak jestem w ciąży to apetyt na wędliny mi odszedł i jestem wegetarianką) Kupiłam 30dkg pysznego salami cieniutko pokrojonego,przyszłam do domu i po jakimś czasie chciałam zjeść bułeczkę z salami ale w lodówce go nie było,w zamrażarce też nie(ostatnio tam klucze schowałam)...lekka panika ale pamiętam że do torebki schowałam w sklepie... w torebce niema... za to mój pies nie chce nic jeść i po pokoju zbierałam resztki woreczka foliowego... On zeżarł moje salami i jeszcze paczkę żelek haribo żabek...byłam załamana.A dziś pierwsze co kupiłam to było to salami idę po lody ochoty mi narobiłyście
ja za to ostatnio codziennie mam nieodparta ochote na kisiel, tudziez budyn i jem codziennie.... a kg leca.....
) Kupiłam 30dkg pysznego salami cieniutko pokrojonego,przyszłam do domu i po jakimś czasie chciałam zjeść bułeczkę z salami ale w lodówce go nie było,w zamrażarce też nie(ostatnio tam klucze schowałam)...lekka panika ale pamiętam że do torebki schowałam w sklepie... w torebce niema... za to mój pies nie chce nic jeść i po pokoju zbierałam resztki woreczka foliowego... On zeżarł moje salami i jeszcze paczkę żelek haribo żabek...byłam załamana.A dziś pierwsze co kupiłam to było to salami idę po lody ochoty mi narobiłyście

Mam nadzieje ze cieplo ubrany i pozadne opony zimowe--bo tu u nas na wschodzie sybir!tylko wycia wilkow brak
;-)
ale poki co nawet tam niechce wchodzic, zeby sobie cisnienia nie podniesc