• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

reklama
nie wiem gdzie bym taki zapas zmieściła, chyba na parapecie za oknem, muszę kupować na bieżąco, a tak się składa że mam stracciatella :-) chyba posypie dodatkowa czekoladą i dodam orzechy i jeszcze syropu czekoladowego i zaraz zacznę ucztę. Takiego smaka narobiłyście.

teraz co na parapecie nic sie nie stanie tak zimno:-D

o jejku ale pyszności ale ty kusisz

ja sobie chciałąm zrobić bitą śmietane z owocami ale teściowa zepsuła mi mikser a malakser swój zabrała i nic nie mam:-(

ide z psem na spacer

jak zwykle wchodze i pisze tu o jedzeniu :D Ostatnio lodami raczyłam się prawie codziennie do tego bita śmietana i czekolada mmmmmmmm niebo w gębie :-)

ale dziś lodów brak :baffled: za to zrobiła ja sobie pyszne placuszki ziemniaczane :-D mogła bym je jeść codziennie jutro pewnie też będą hehehe

ja tak w przerwie między serialami wpadłam a teraz uciekam bo m jak miłość się zaczyna :-)

miłego wieczorku dwupaczki

szok żebym musiał budzić i prosić psa żeby wyjść z nim na spacer:szok: co za rozpiszczony pies, a najgorsze jest to że ja go tak rozpuściłam aż boje sie pomyśleć co bedzie z dzieckiem:-D

Ja właśnie się wykąpałam, włosy umyłam i czekam aż K się obudzi, bo musi pazurki mi opciąć u nóg, bo mi już ciężko się nachylać. Poćwiczy na mnie to przy dzidzi nie będzie miał problemu. A ja uwielbiam oglądać wszystkie seriale kryminalne typu CIS:NY, MAIAMI,LV; W11, Doktor G, Detektywi itp.

Ja właśnie się wykąpałam, włosy umyłam i czekam aż K się obudzi, bo musi pazurki mi opciąć u nóg, bo mi już ciężko się nachylać. Poćwiczy na mnie to przy dzidzi nie będzie miał problemu. A ja uwielbiam oglądać wszystkie seriale kryminalne typu CIS:NY, MAIAMI,LV; W11, Doktor G, Detektywi itp.

Ja tez jestem maniaczka CSI i innych seriali kryminalnych....no i Dr.House :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry