szczesliwa
Fanka BB :)
a mi sie spac nie chce bo spałamw ciągu dnia...i co tu robić? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
se gorset kupie taki z majtami:-)skunkanka najwyżej na lekkim wciągnietym brzuchu i sie wcisniesz hihi -ale ci powiem szczerze ja mam w czerwcu wesele znajomych i mam podobne nadzieje na zmieszczenie sie w kieckę:-)
tyle z moje cieszenia sie ze wrocil wczesniej z pracy.Dobrze ze blisko mieszkaja.Najgorzej to bylam zla bo wczesniej to nie laska bylo zadzwonic i powiedziec ze moze oni cos wypija a ja moglabym przyjechac i posiedziec z nimi tylko jak juz czas do domu byl to jak po taxi.
Już mu nagadałam ale co pewnie i tak nie bedzie pamietał.Ale ja juz mu przypomne.Jutro obiadu nie bedzie.Kara musi byc
, do diabetologa - bo mam dziwny wynik cukru - na czczo jest niewielkie przekroczenie, a po 75 g glukozy wszytko w normie...

sporo drobiazgów wyprawkowych jeszcze do kupienia, wózek i fotelik między innymi .....
a ja po obiadku u tesciowej
Powiem Wam , że warunki są extra, bo otwarty on jest dopiero od listopada 2007. Pokoje jednoosobowe z łazienką, z kącikiem do przyjmowania gości, z netem, TV, wieża, lodówka i z łóżkiem dla mężaPoprostu bajera!!!!
Sala porodowa to też jest pokój w którym jest łazienka z wielką wanną i wszystko jak w domku, w ładnych kolorkach, nowiutkie.![]()
Gdzieś czytałam jak można sobie pomóc, gdy jest już po terminie. I pisano tam o witaminie "S"no ja nie wiedzialam myslalam ze mozna brykac chyba ze sie ma zakaz lekarza

ochote na sex mialam juz na drugi dzien, tyle ze ja bylam po cc po naturalnym pewnie dluzej trzeba czekac.

nie pozwalają mi dokonczyc remontu, przez co nie mam dostępu do łazienki. Pozwolą ale dopiero w maju po sezonie grzewczyam. A co ja niby mam bez łazienki zrobić?
mnie uswiadomiono w szpitalu, w ktorym chce rodzic, ze nie ma znieczulenia do porodu naturalnego moze jednak da sie cos zrobic
)