Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i oglądałam pokój, w którym zostanę po urodzeniu dzidzi oraz pokój do rodzenia 
Poprostu bajera!!!!

uświadomiłyście mi że moje przygotowania w lesie - chyba dopierow marcu będzie pranie ciuszków i prasowanie.... o torbie nawet nie myślę, sporo drobiazgów wyprawkowych jeszcze do kupienia, wózek i fotelik między innymi .....
Ja nie to że mam tylko parę drobiazgów dla małego, to sobie nie mam kompletnie nic, nawet jednej koszuli nocnej 
ja dzisiaj "kaca" leczepo wczorajszej imprezie,
potańczyłam sobie troszke,![]()

Dzidzuś bryka spokojnie i jeszcze mnie tam gniecie od czasu do czasu. Mięta niebardzo pomaga. Padnę na mordępysk jak to sie nie skończy... :-(mniamdobre, się uśmiałam, ale wiem, że na pewno nie jes tak źle
Ja też po odbiadku u teściów, krótkich odwiedzinach u brata mojego P., od którego dostaliśmy pare ubranek, bo jego żona urodziła w listopadzie, potem na szybkie zakupki, i do domku odpoczywać, trochę pospałam, a teraz nadrabiam bb:-) z moją bombą witaminową - jabłko, marchewka, burak przpuszczone przez sokowirówkę, piję codziennie :-)
Kurde, brakuje mi tanca...wczoraj mambo polecialam, dech mi w piersiach zaparlo, ale ciesze sie, bo bioderka nadal gietkie;-)tańczyłamwiadowmo że nie szalałam
jak wszyscy poszli tańczyć to ja bede siedzieć i sie patrzeć, ale na parkiet wsumie wyszłąm troche później jak mniej ludzi było a miałam taką ochrone że szok rekami i nogami mnie kryli żeby mi sie nic nie stało
a tam odrazu do klatki daj spokój napewno nie jaest tak źle widziałaś tą babke co był artykuł z ośmioraczkami ......
Zazdroszcze Ci tych teatrow...uwielbiam Krakow generalnie, a n Okno na parlament chetnie bym sie wybrala...O moim leniu moglabym legendy pisac - wyszylam 4 pieluszki i juz mi sie nie chce:-) M sie smieje, ze sie od BB uzaleznilam - pozdrawia Was:-)Mnie właśnie tez dopadł leń taki ogólny. Ciągle bym spała i czytała bb ;-)
Miałam zamiar wyprać jutro dzidziusiowe ubranka, no ale miejsca na suszarce nie mam, więc chyba przełożę na wtorek, ewentualnie środę, a w czawartek idę się dokulturalnić, dostałam od teściowej wejściówkę do bagateli na "okno na parlament", ponoć świetna sztuka, no ale zobaczymy :-)