Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje jeszcze raz wszystkim kwietniowym mama za zyczonka...
a u nas urwanie glowy od wtorku wchodzi ekipa remontowa...skoncza dopiero tydzien przed slubem(((((
onie wiem kochane czy wiecie ale od dzisiaj juz jest 3 maluskow marcowych.
:-)
Ale to bb uzaleznia-zanim poloze sie spac to musze tu zajrzec.Strasznie bym chciala zeby te sniegi troszke juz ustapily bo dzis niezle bym sie wylozyla
i tez bym chciala zeby moje bebe bylo juz ze mna bo mi zle i samotnie jakos....
Tak po prostu jakos zawsze wywluje jego ruchy co mnie uspokaja i spie dalej...(czy cos ze mna nie tak?

)
wiec jakos sie trzymamBluebell wszystkiego naj naj , szybkiego rozwiązania, zdrowego syneczka :-)
![]()

, myślę, że nalałam po prostu dużo za dużo tego środka + nastawiłam na bardzo wysoką temperaturę i w rezultacie otrzymałam multum gęstej piany
, która w towarzystwie wody wydostała się pojemnikiem na proszek
. Tata usunął pianę, wyczyścił pralkę i nic z niej nie cieknie. Już kilka pranek dzidziusiowych zrobiłam
(a dokładnie to mam całą suszarnię - 3 suszarki + grzejnik - drabinka - w niemowlęcych ciuszkach i pieluchach
)...chciałam Was tylko uspokoić, że moja pralka żyje i ma się dobrze,
Już kilka pranek dzidziusiowych zrobiłam(a dokładnie to mam całą suszarnię - 3 suszarki + grzejnik - drabinka - w niemowlęcych ciuszkach i pieluchach
).