Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
informacja o kwietniowkach mnie chyba zmobilizowala do dzialania;-) choc jeszcze niewiem jak te moje plany sie skoncza, bo len mi siedzi za skora
teraz tylko zyje w nadziei, ze mojej malej suni nie przyjdzie do glowy go podgryzac, bo nogi od lawy juz sa pogryzione
:-) gratuluje:-)...Przy okazji doszlam do wniosku ze jutro (tzn dzis)nie ide do pracy.A co...moze M.sie zreflektuje i mi chociaz sniadanie urodzinowe do lozka poda
no nic, w koncu sie przez przecinke przelece, ale na moje oko, to on wjedzie bez problemu, bo tu u nas odsniezaja ok. 8.00 - panowie z lesniczowki sa mili i sympatyczni;-)

Z tymi pięcioraczkami,to trochę mi się nie chce wierzyć,że przez 6 miesięcy nikt nie zauważył,że jest więcej niż jedno dziecko
.
fakt jst to super mile ale takie wygibasy co tez ona tam wyczynia...brzuch ma gorki .jak nie wzgorza... szpice...skosy..hehe..ojej..nrmalnie szok...i tak ciegle wystarczy ze usiade czy pooze sie na chwilke i jazda sie zaczyna..no i jeszcze jedno nie czuje juz jej tak mocno u wyjscia..tyko lekko...hmm..moze sie podniosla alo zmienila pozycje ...