reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej kobitki

bluebell wszystkiego, wszystkiego naj!:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie dzień zaczyna się standardowo, zakupu, śniadanie, bb, sprzątanko...
Śniegu prawie po kolana, dzieciaki ubaw mają, gdyż u mnie ferie sie zaczynają :-D
Ja dzidziowe ciuszki mam zamiar prać na początku marca, myślimy z K o kupnie kolejnej komody, bo dzidziowe rzeczy już nam się nie mieszczą i czekam na nowe żelazko - już jest zamówione :-)
Mnie również często dopada leń, jak już usiąde w fotelu to koniec, nic mnie nie ruszy :tak:
A w środę idę na USG, miałam iść dopiero w 36 tc, ale załatwiłam, że pójdę teraz i w 36tc :blink: Już nie mogę się doczekać, jestem ciekawa ile Zuzanka waży

Miłego dnia kwietniówki

A wiecie jak u nas pieknie....kurcze...sniegu mnostwo, caly las bialy, na szczescie odsniezone do glownej drogi...ach!!!:-):-):-) wlasnie sie spocilam przy zmianie przescieradla, poza tym jestem cholernie niewyspana i mam wybitne uderzenia goraca...a w planie mam farbowanie wlosow...jak tylko sie skoncza "Przyjaciele" to moze sie zmobilizuje:-)

KOCHANE!!!! BARDZO DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!!AZ MI SIE BUZIA USMIECHNELA!!!MOJE INTERNETOWE PRZYJACIOLKI:tak::-D:tak::-D

Co do piecioraczkow to balam sie tego "na glos" pisac ale dla mnie to tez jakas dziwna sprawa---2miesiace temu okazalo sie ze to mnoga ciaza i az tak?:no:dlatego jak spotkalam ta uzytkowniczke 2dni temu na ktoryms z naszych watkow to nawet mi na mysl zadne gratulacje nie przyszly.
Jesli chodzi o refleks mojego meza to jako tako---zaproponowal kolacje na miescie i o dziwo nie jest to MacDonald:confused2: Moze nawet sie na starowke szarpnie.Ale ja i tak planuje walnac focha i pewnie wieczor spedze na plakaniu w monitor.Wszystkim zagranicznym mamom zazdroszcze wioesennej pogody bo ja tu juz sie czuje jak eskimoska.Normalnie zaraz jakiegos haskiego przyczepie do sanek i heja...(tzn w moim przypadku to by nawet kon nie wystarczyl)
widze ze Wy tez teraz macie oddzielne usg i wizyte,cos na zasadzie polowkowego,nie?ja dopiero w marcu dowiem sie ile junior wazy i takie tam.Ale oststnio uprosilam ginke zeby mi go choc na chwile pozwolila zobaczyc.I usmiechal sie do nas slodeczek:-):-):-):-)

Aj kochane zostawmy ten temat pięcioraczków narazie ;-) bo jeśli to jest prawda to może się komuś zrobić przykro:-(
A wszystko się okaże w praniu... a najprawdopodobniej w kwietniu :tak:

reklama
zgadzam sie Aha,jesli to prawda to musi byc niezly szok dla matki i ma dopiero 21lat:zawstydzona/y:
didi a narzekalas ze Twoja mala leniuszek a teraz masz z za swoje;-):tak: u mnie tez dzis po 2dniach lenistwa brzuch nagle ozyl ze zdwojona sila;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry