aha83
kwietniówka '09
no dziewczyny teraz też się zastanawiam jak to jest z tymi pięcioraczkami.... 
a ja od 8 rano cały czas coś jem...... zaczęłam od herbaty z ciastkami zbożowymi ( średnie te ciastka ,ale jak ja nie zjem to kto je zje ;-)) , potem zjadłam kawałek czekolady, garstkę orzechów, jabłko i dalej bym coś jadła........a małęmu chyba to pasi, bo skacze od rana w brzuchu, że szok
Margaret to udanego "macanka wóżkowego"
Aniolek widzę , że jakieś modernizacje poczyniłaś przy suwaczkach ... słodkie

a ja od 8 rano cały czas coś jem...... zaczęłam od herbaty z ciastkami zbożowymi ( średnie te ciastka ,ale jak ja nie zjem to kto je zje ;-)) , potem zjadłam kawałek czekolady, garstkę orzechów, jabłko i dalej bym coś jadła........a małęmu chyba to pasi, bo skacze od rana w brzuchu, że szok

Margaret to udanego "macanka wóżkowego"
Aniolek widzę , że jakieś modernizacje poczyniłaś przy suwaczkach ... słodkie
Ostatnia edycja:
Też się przejęłam tymi marcówkami i dzisiaj muszę podjechać do Voxu zapytać się kiedy będą mebelki, bo zamawialiśmy je 22.01
a tu cały czas cisza. Mamusi powiedzieć, żeby zrobiła przelew i zamówić wózek i kołyskę:-) Co do ciuszków to jeszcze czekam do marca. W marcu przekażę mamie do prania i prasowania;-)Dzisiaj jedziemy zamówić odkurzacz centralny, bo mojemu K już się nie chce latać ze zwykłym i separator do czyszczenia kominka
Kurcze u nas tak sypie śnieg, żę niedługo będzie po kolana go
nio, ale widze, ze tu takie gratulacje odchodza, wiec sie przylaczylam.. poszukam jej postow i zobacze o co tak naprawde chodzi
mniam mniam :-)