reklama

Kwiecień 2009

no dziewczyny teraz też się zastanawiam jak to jest z tymi pięcioraczkami.... :dry:

a ja od 8 rano cały czas coś jem...... zaczęłam od herbaty z ciastkami zbożowymi ( średnie te ciastka ,ale jak ja nie zjem to kto je zje ;-)) , potem zjadłam kawałek czekolady, garstkę orzechów, jabłko i dalej bym coś jadła........a małęmu chyba to pasi, bo skacze od rana w brzuchu, że szok :rofl2:

Margaret to udanego "macanka wóżkowego"

Aniolek widzę , że jakieś modernizacje poczyniłaś przy suwaczkach ... słodkie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Bluebell życzę Ci duuuuużo zdrówka, szczęścia, radości, szybkiego rozwiązania i zdrowego dzidziusia:-):-):-) STO LAT!!!!!!!!!!!!!!

Nocka nawet przespana, śpię już coraz lepiej niż tydzień temu:tak: Też się przejęłam tymi marcówkami i dzisiaj muszę podjechać do Voxu zapytać się kiedy będą mebelki, bo zamawialiśmy je 22.01:confused: a tu cały czas cisza. Mamusi powiedzieć, żeby zrobiła przelew i zamówić wózek i kołyskę:-) Co do ciuszków to jeszcze czekam do marca. W marcu przekażę mamie do prania i prasowania;-)Dzisiaj jedziemy zamówić odkurzacz centralny, bo mojemu K już się nie chce latać ze zwykłym i separator do czyszczenia kominka:-D Kurcze u nas tak sypie śnieg, żę niedługo będzie po kolana go:rofl2:
Spokojnego dnia życzę kwietnióweczki;-)

hmmm.. nio a ja wam powiem szczerze to jesli chodzi o ta mame piecioraczek to nawet nie znalazlam jej postow:zawstydzona/y: nio, ale widze, ze tu takie gratulacje odchodza, wiec sie przylaczylam.. poszukam jej postow i zobacze o co tak naprawde chodzi:eek:
nio a my wlasnie bierzemy sie z mezusiem za ustawianie rzeczy w lazience, bo przy tym mocowaniu kibla stwierdzilismy, ze odrazu porzadki zrobimy w miejscach trudno dosteponych;-) nio i tak nas wczoraj wzielo i wszystko wynieslismy z lazienki, nawet pralke, a teraz trzeba to wszystko poukladac;-)

u mnie to juz jest sniegu po kolana:tak:zima wrocila a moja Jula chora:-(
ja kazalam mezowi przyniesc dzisiaj ostatnie pudlo z piwnicy i z rzeczami dla maluszka koniec, wszystko do wozka popralam zostala sam wozek do wyczyszczenia, juz wymyslilam jak tu jeszcze przemeblowac nasza sypialnie aby byla wygodna i funkcjonalna jak maly sie urodzi kozystam ze sie dobrze czoje i sprzatam bo wieczorem bede zdychac(niewazne czy leze czy cos robie wieczorem zawsze czuje sie tak samo:-()
moj brat zaraz ma przyjsc i chyba wykorzystam go do malego przemeblowanie, niechce mi sie czekac z tym na T, a przy okazji male przemeblowanko u J w pokoju sie przyda:-)normalnie syndrom gniazda mi sie juz wlaczył:-D:-D teraz zaczynamy z Jula prasowac ona ma swoj sprzet i prasuje ciuszki lalka i p. tetrowe a ja sie biore za reszte:-)

mnie zdziwiło trochę tak późne ujawnienie się pięcioraczków... ja wiem, że miałam robione bardzo późno pierwsze USG bo w 16 tc ale maluch był już całkiem duży wtedy i szans na przegapienie większej ilości maluchów nie było (a ja tak chciałam mieć bliźnięta). Na wpisy tylko zerknęłam i jakoś tak dziwnie ale skoro i wy to zauważyłyście to znaczy, że nie jestem sama...

bluebell sto lat ato lat i szybkiego latwego poordu

skunkanka fajne masz te koty, muj stary w pl kot tez otwieral szafke ale wyzeral z niej cukier tylko

dzis pobudka wczesniej niz zawsze bo pan przyjechal wymienic wanne a teraz drugi przylazl naprawic kominek

hm...5-raczki w 6 miechu a myslałam, że jak napisze to wyjdzie że sie czepiam...lepiej byc ostroznym, tez poczytam posty nowej koleżanki

aniołku nas też zasypało-ful sniegu-a ja mam skojarzenia na bitą smiatanę...hihi:-D

reklama
zazdroszcze przebisniegow, lubie zime ale ja juz chce wiosne a najlepiej to juz kwiecien. a lody to tez bym sobie zjadla w sumie to jem codziennie przed snem, musze miec w zamrazalniku zapas Magnum lub takich czekoladowych w kubeczku, ostatnio maz zrobil zapas ale ja sie dorwalam to zjadlam wszystkie w ciagu 2dni

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry