• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

Madziu stoooo laaaaaat stoooo laaaaaat:-) pozwole sobie dolaczyc sie do zyczen - spelnienia marzen, zdrowia, radosci, Milosci, szczescia i w ogole wszystkiego naj!!!!:-):-)

Kamile gadaniem tesciowej sie nie przejmuj - pomysl, ze juz niedlugo...Zreszta to sa Wasze pieniadze, wiec moga Was pocalowac.
Co do torby - mocno sie zastanawiam, czy juz pakowac, czy nie. Brzuszek mi sie napina tylko w sytuacji, kiedy Bejbis wypina sie dupka do slonca:-)jedyny bol to te cholerne zebra..i puchnace nogi...ale poza tym - nie jest tak zle;-) a no i spanie mnie znowu dopadlo, tak jak na poczatku ciazy, chodze jak snieta ryba, ale popoludniowe spanie odpada. Przynajmniej nie mam problemu z zasypianiem, bo jak wale sie w bety wieczorem, to spie jak ...Bejbis:-)

Ide zrobic moje cielsko na bostwo;-) Milej niedzieli Dziewczynki:-) sie rozpisalam....:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
didi, korzytsając z okazji że jestes na zielono i chyba nie wchodziłaś na wątek o wózkach, mam pytanko, bo też przymierzam się do kupna tritona, ale niestety nie ma go nigdzie u mnie w sklepie, tak żebym mogła pomacać, więc bedę musiała przez internet, mam w związku z tym pytanko, bo ciągle znjaduje sprzeczne informacje, ile waży sama rama wózka z kołami? na allegro piszą że 10 kg, a na stronce gdzie znalazlam zestawienie różnych wózków piszą że waży 6,5 kg, więc jak jest na prawdę?? i poza tym prosiłabym cię o opinie czy kółka nie są za małe do jeżdżenia po naszych polskich drogach, z góry dzięki.

przepraszam, że nie na wątku o wózkach, ale zależy mi na czasie

hehe...wiesz ja zakochana jestem w tym wozku..prowadzi sie lekko i najeczbie ..kolka sa w sam az.znaczy nie zaduze nie za male ..ale ok...ile rama wazy ..powiem jak ja zwaze..ale napewno ok 10 kg..a moze i mniej..raczka jest regulowana..w gore i w dol ( taka chowana jak rura od odkurzacza jedna w 2 ) wiec zalezy jak wysoka czy nisko osoba prowadzi wozek ..mozna sobie ja wysowac... wszystkie 3 czesci latwo wymieniane sa robisz klik i juz zdejmujesz godnolke a montujesz co inne...mmm...przezywalam zakup kilka dni tak sie cieszylam ze usmiech mi z twarzy nie zchodzil..juz niemoge doczekac sie kiedy wyjade na drogi :-D

I ja dołączam się do tych wszystkich życzeń Madziu :-) W tym roku czekają Cię 2 najważniejsze chwile w życiu, więc przede wszystkim, życzę Ci aby były one niezapomniane i pełne radości

Czy tylko mnie nic nie dolega? żadnych bóli, skurczów, tylko czasem brzuszek twardnieje... Wiecie, jak wszystkim coś, a mnie nic, to ja się martwię, że to takie odstępstwo od normy :baffled:
Mi też właściwie nic nie dolega. Czasem brzuch twardnieje jak dużo pochodzę i jestem zmęczona, ale nie boli.
Mam tylko jeden problem, ale o nim się nie mówi ;-)

Madzia Singh Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!!!

reklama
hej dziewczynki,
cały tydzien mnie tu nie było i pewnie sie duzo działo, jednak wybaczcie ale nie ma szans abym nadrobiła tygodniowe zaległości, bo od jutra ciąg dalszy meczarni.
Remoncik trwa w najlepsze, wszedzie kurz i pył. Co chwila nowy problem, który musze rozwiązać. Strasznie zmęczona tym jestem.
Najgorsze jest to że nie mamy kibelka i musze co chwile biegac pietro wyzej do teściów. czesto nawet w nocy. Mam juz serdecznie dość. Nie wiadomo jak dlugo jeszcze bo jest problem z administracja, nie chca sie zgodzic na przesunięcie rury CO, i musimy czekac na ich zgode i tak to juz trwa prawie tydzien. Zwariuje jak w koncu sie nie zgodza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry