reklama

Kwiecień 2009

Wrr, M. siedzi z mamusią i gada, nawet nie zjadl śniadania, a ta mówi, że mieliśmy straszny kaprys z tym wózkiem za 1200 zł, bo można kupić za 500, a używany jeszcze taniej i wszyscy którym o tym mówi sie smieją, że fanaberie jakies urządzamy :wściekła/y:
Jedna, jedyna rzecz, którą dzidziuś będzie miał nową i porządną! Z gwarancją dożywotnią producenta! Ze wszystkim, co jest potrzebne! Komfort dla nas, lekkie i mieści sie do bagażnika! Sobie garnki badziewne za 3000zł kupi podróbki jakieś, a nam żałuje jednej nowej rzeczy, bo kaprysy, fanaberie! Bo to by nam sie przydało na coś innego! Co innego ja się pytam?! Coś co ona uważa za słuszne?! Wrr, juz ja bym jej dogadała, ale jeszcze troszkę, jeszcze 2 - 3 miesiące i będziemy wolni we wlasnym domku... A ojciec tylko ooo pięne w Ikei były piękne, IKEA IKEA IKEA... przeciez od nas do Ikei jest chyba ze 100 km! Na głowę upadl??!!! Muszę szybko wybrać się do tej babciusi M. kochanej, ona zawsze taka dobra, rozumna. Aż mi wszystkie włosy stanęły dęba za złości!!! Zbieram sie i przepraszam za żale, ale komu, jak nie Wam kochane dziewczynki? :zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczyny z ranka :-)

Witajcie śpiochy :)
Czy tylko mnie nic nie dolega? żadnych bóli, skurczów, tylko czasem brzuszek twardnieje... Wiecie, jak wszystkim coś, a mnie nic, to ja się martwię, że to takie odstępstwo od normy :baffled:
Życzę milusiego ciepłego dzionka z herbatką z malinami, bo zimno jak cholera ;-)

PS. Pierwszy raz jestem pierwsza :-D

Mi też nic nie dolega, ale jak na razie nikomu się nie chwalę, żeby nie zapeszyć, no i żeby dalej mnie wyręczał mój P. z coponiektórych zajęć ;-)

Bluebell, przykro mi, ale w tym wypadku tylko metoda łopatologiczna się sprawdzi:tak:, nie masz co owijać w bawełnę, bo wtedy tym bardziej nie zrozumie, tylko prosto z mostu, trzymajcie się cieplutko, idziemy na spacerek zaraz, bo tak pięknie na polu :-).

Witam się w południe.
My z imprezki wróciliśmy po 24 a wstaliśmy po 8. No ale szwagier mnie zawiódł - miał mi kupić piwko bez % i zapomniał:crazy: Więc kolejną imprezkę spędziłam przy soczkach, co później odbiło się w nocy(4 razy wstawałam na siusiu).:baffled:
Ale było fajnie, oczywiście nie obyło się bez temtu porodu....(opowieści o porodach)
Teraz szykujemy się na obiadek do teściowej, potem znajomi przyjeżdżają i jedziemy na lodowisko z ich córką, więc dzień zapowiada się całkiem sympatycznie;-)
Udanej niedzieli kwietnióweczki:-)

Wszystkiego najlepszego Madziu..dużo szczęścia i radości..pociechy z córci która niedługo spojrzy Tobie w oczy..wiele uśmiechu na Twarzy ..szybkiego małobolesnego rozwiaznia w odpowiednim czasie oczywiście i duzo dużo szczęścia na zbliżającej sie Nowej drodze życia u boku ukochango mężczyzny :tak:

20060616002420.gif

O Madzia,wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak:
A ciekawe jak tam nasza Ada wczoraj,przecież chyba ślub miała.
Ada-wszystkiego naj naj.
Witam i idę Was poczytać.Na razie.

reklama
didi, korzytsając z okazji że jestes na zielono i chyba nie wchodziłaś na wątek o wózkach, mam pytanko, bo też przymierzam się do kupna tritona, ale niestety nie ma go nigdzie u mnie w sklepie, tak żebym mogła pomacać, więc bedę musiała przez internet, mam w związku z tym pytanko, bo ciągle znjaduje sprzeczne informacje, ile waży sama rama wózka z kołami? na allegro piszą że 10 kg, a na stronce gdzie znalazlam zestawienie różnych wózków piszą że waży 6,5 kg, więc jak jest na prawdę?? i poza tym prosiłabym cię o opinie czy kółka nie są za małe do jeżdżenia po naszych polskich drogach, z góry dzięki.

przepraszam, że nie na wątku o wózkach, ale zależy mi na czasie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry